Судитимуть закарпатця, який на тракторі хотів провезти цигарки за кордон (ФОТО)

2
5

24-річний житель Виноградівщини намагався переправити до ЄС понад 20 тисяч пачок цигарок.

Як встановили правоохоронці, закарпатець придбав цигарки без марок акцизного податку та хотів переправити на територію Румунії. Задля цього пакунки, де знаходилися 20 750 пачок сигарет, приховав у причепі трактора та 31 серпня поточного року направився до лісосмуги на прикордонній території.

Його затримали працівники Мукачівського прикордонного загону. Цигарки та трактор було вилучено.

Відкрито провадження за ч. 1 ст. 204 КК України. Такі дії караються штрафом від 5000 до 10000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього допису

Румуни їх ЗУСТРІНУТЬ , мало не покажеся . Там ЗАКОН ДІЄ. А в Україні - ні .

Л
Ласло

До Івана. Правий на 100 %. Погранці для трактора навіть спеціальну трасу зробили на зельонці.Скільки ходок цімбор зробив під кришею погранців,цікаво.

І
Іван

я би м му дав даз 2 условно,а пак дав 2 конкретно якби зась ся попав..або його мусорська чи прокурорська криша якби ся попала...Авать криша з погранців,бо він понятно то не перший раз робить,значить погранці го пускали раньше,просто перевірка могла заїхати авать треба було показник.. От тим би треба дати по 10років і з конфіскаційов усього майна. Оби їхні діти і жони щи ся голі ,босі і в самих трусах ся лишили!! треба вижу самому іти у якісь депутати та дримбати їх усіх))

О
Олександр

10 років дати, оби другі не хотіли...

І
Іван

Ото здоровий хлоп мав боти..Сам прицеп цигарлів хотів перенести))..А може овін трахтором хотів до Сату маре доїхати.. Добре ош погранці го сперли,міг ся надорвати сегінь))

Читайте також