Сукні для всіх - як правильно підібрати наряд

11
0

Вирушаючи на шопінг, не варто піддаватися впливу моменту. Щоб витратити гроші з максимальною користю, перед виходом потрібно критично подивитися в дзеркало.

Важливо правильно визначити тип своєї фігури, зрозуміти, як приховати наявні недоліки і вигідно підкреслити достоїнства.

Не менш важливо заздалегідь визначитися з тим, для чого потрібно оновити гардероб. Куплений наряд може сидіти ідеально, але, якщо випадку «вигуляти» його не випаде, радість володіння новою річчю швидко пройде. Для кожного випадку доречно щось своє. Погодьтеся, вечірнє вбрання нерозумно виглядає в офісі, а короткі сукні абсолютно недоречні в опері.

Що вважати за краще в залежності від типу фігури

Кожна жінка по-своєму красива, але, щоб правильно підібрати наряд, важливо враховувати безліч чинників. Один з основних в цьому випадку - тип фігури.

  • Плаття-трапеція. Наряд маскує погано виражену талію і за рахунок досить широкого подолу робить ноги візуально стрункішою. Важливо пам'ятати, що дівчатам з широкими плечима силует трапеція протипоказаний.
  • Футляр. Ідеально витягує фігуру за рахунок повної відсутності поперечних швів і підходить невисоким дівчатам. Важливо пам'ятати, що взуття на плоскій підошві тут не годиться.
  • Плаття-балон. Цей фасон не варто вибирати дівчатам, які мають широкі стегна і повненькі коліна. А ось масивні плечі - не проблема. Плаття-балон приховає недолік і вигідно підкреслить талію.
  • Наряд з басками. Таке плаття краще вибрати тим, хто не може похвалитися широкими стегнами. Щоб врівноважити образ, баска повинна бути тим ширше, чим масивніше плечі і груди дівчини. Невисоким панночкам від наряду варто утриматися.
  • Футболка стилю «бебі-долл». Відмінно сидить на тендітних дівчат невисокого зросту. При цьому наявність талії для ідеального образу обов'язково.
  • Сорочковий стиль. Футболка вигідно виглядає на дівчатах з невеликими грудьми. Худишкам краще носити вбрання з поясом.
  • Плаття-труба. Дуже добре підходить жінкам, які мають досить масивні стегна, воно візуально витягує силует. Але якщо у вас пишні груди або досить широкі плечі, від нього краще відмовитися.
  • Фасон шифт. Такий варіант відмінно приховує недоліки в області талії і стегон, істотно збільшує зростання. А для пишногрудих дівчат не підходить.
  • Моделі з запахом. Візуально «піднімають» бюст і надійно приховують недоліки в області стегон.

При виборі ідеального сукні мало покладатися тільки на знання типу фігури. Щоб створити неповторний образ, краще віддати перевагу комфортним натуральним матеріалам і, спираючись на підказки стилістів, враховувати останні модні тенденції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також