Супермаркети Tesco можуть піти з Угорщини: мережа звільнила понад 1000 працівників

33
16

Британська компанія, яка контролює мережу супермаркетів Tesco звільнила понад 1000 своїх співробітників в Угорщині. Існують припущення, що це початок їх відходу з угорського ринку, як це було раніше у Польщі.

У 2019 році дохід компанії зменшився більш ніж на 100 млрд форинтів (338 млн євро). Генеральний директор компанії в Угорщині Жолт Партош заявив, що причиною цього стало зменшення кількості їхніх магазинів.

Він запевняє, що мережу супермаркетів Tesco не планують закривати. Якщо у Польщі бізнес не склався, приносив збитки, то в інших сусідніх країнах (Чехія, Словаччина, Угорщина) ситуація інша. Наразі компанія збирається співпрацювати з Shell, а також далі розвивати систему онлайн-покупок.

Тим часом угорський Tesco оголосив, що мають і далі звільняти своїх співробітників. За останній рік Tesco вже звільнив понад 1000 людей. За словами Партоша були закрили неприбуткові магазини і перестали продавати деяку продукцію.

Гендиректор підкреслив, що місяці коронавірусної епідемії були для них надзвичайно важкими, але він дуже пишається працівниками Tesco.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Р

Жоден із супермаркетів не є хорошим. Супермаркет нічого ре виробляє. Він тільки концентрує у себе продукцію. Займається логістикою. Поставками від виробників. Видно виробники здихають. Тому теско йде бо немає кого доїти. По великому рахунку вони не потрібні.

І
Ігор

До Русина...Ти подивися що мадяри їдять копчена свинина ,жарина свинина ,може і смачна їда але занадто тяжка і шкідлива.За те і дохнуть мадяри від раку

Р
РУСИН

Теско закриваються і в СЛОВАЧЧИНІ . Є набагато кращі мережі супер- і гіпермаркетів . Кауфланд. Лідл, Фреш . Білла теж потиху піде за Теско . Ціни на порядок вищі за інших. Є вибір - є конкуренція . Все змінюється. А ще в Теско немає якісних продуктів харчування. Переважна більшість- ГМО . Тому мадяри "лідери" по захворюванням на онкологію в Європі. Ще й по "головам" їхнім лупить . Що не мадяр , то "сулак" .

T
Tati

Скоро на ринок Венгрії вийде мережа Кауфланд, ходять такі чутки, ща саме по цій причині і закривають теско

J
Jony

Silverland построїти, батичко Балога щось придумає...

P
porohobot

скоро вини появяться на ринке "іщеневмарлою"

ТЯ
так я на коні

сило, коли свою державу начнеш строїти?

С
Саша

Я щи афу не убрав

Я
Янош

Закарпаття, краще і красивіше і цінніше ніж вся угорщина! Україна вилика працьовита і старанна нація! Угорся кров то мандрівні аборигені, дика кров яка на конях мандрує а в ЕС ніякого впливу немає! Бідна циганська мова яка неприрівнюється ні до одної нації і цим все сказано! Ми словяни і це сила!

М
Михайло

До Івана.. Угорщина то три західні області , Будапешт зас....ний а схід то циганота.До вірусної історії я їздив поперек Угорщини два рази на тиждень ,все обїздив.Будапешт то помийна яма

І
Іван

Сільпо браво все вірно, плюсом можу дописати теско то англія, а ЕС то німечина, всі правила вони диктують! ЕС то зло яке вбиває нації, монополізує ринки, і знищує традиції! А венгрія то 0 роботяги і все, колориту ніякого! Є Будапешт, автобами і поля безкрайні які на нітратах плодять бо земля як пісок ! А все інше то селе перевантажині! Хвора нація яку обрізали 100 років тому на 65% !

Й
йой

нигда ми ся не любив теско, шо по цинам шо сам по соби, кауфланд, лидл то йо

С
Сільпо

Теско та Аушан два динозавра з числа супермаркетів, які забули що світ не стоїть на місці і потрібно змінюватись, а не працювати на тих основах з яких починали в Угорщині 30 років перед цим. Друга причина, в Орбаностані велике податкове навантаження на білий бізнес, про любих друзів Вікторіона не говоримо. Для них все, а решті закон. Так ось з 1000 зароблених форинтів, 500 віддай в якості податків, з других 500 заплати заробітну платню працівникам і кошти на оборотні потреби залиш, у підсумку дохід 100 форинтів з 1000. Тому й уходять багато іноземних фірм з Угорщини. Достатньо подивитись статистику за останні роки по Угорщині, і стане зрозуміло що країна поки існує доки ЄС дотації надсилає. А всі казки про успішних, заможніх угорських бізнесменів - стосується проурядового оточення бізнесменів, які ведуть непрозорий бізнес.

V
Volodymyr

П"зда тя родила коровяча а не мати.. І по меньше пий...

V
Volodymyr

Забайте ту мадяроту най ся не мучавуть

УС
уйків сват

Я плачу, шо типир буде?

Читайте також