Суперники ужгородських футболістів проведуть збір на Закарпатті

10
0

Команди першої ліги вже доволі давно розпочали активну підготовку до весняної частини чемпіонату України. А от зі стану франківського "Прикарпаття" останнім часом не доносилося практично ніякої інформації. Така "тишина" викликає занепокоєння вболівальників. Що ж відбувається? Коли команда розпочне підготовку до офіційних матчів чемпіонату?

Як повідомляє газета "Матч РВ", в понеділок команда пройде поглиблене медичне обстеження. Після цього вирушить на тренувальний збір до Закарпаття. Там скоріш за все буде проведено декілька товариських матчів. Після цього планується взяти участь в "Кубку Підгір'я", який традиційно проводиться обласною федерацією футболу.

В команді спостерігаються і кадрові зміни. Прибули на перегляд екс-нападник "Фенікс-Іллічовця" Руслан Івашко, а також колишній нападник яремчанських "Карпат" Сергій Чабан. Раніше повідомлялося про перехід до "Прикарпаття" Василя Кавінського та Олега Веприка. Покинули команду Андрій Деркач, який перейшов до харківського "Геліосу", Валентин Романчук (на перегляді в дніпродзержинській "Сталі") та Василь Червінський (на перегляді в "Енергетику"). Все ще не прибули до табору команди Павло Онисько, Андрій Герасименко, Василь Маковійчук та Владислав Калайда, контракти з якими за неофіційною інформацією поновлювати не будуть.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також