Супрун стримано відреагувала на слова Москаля: Це неправильно

18
27

Уляна Супрун прокоментувала слова очільника Закарпатської області в ї бік, але не спростувала свої слова про контрабандні вакцини.

В.о  міністра охорони здоров’я Уляна Супрун прокоментувала емоційні слова Геннадія Москаля на її адресу сьогодні на прес-брифінгу  UA1.

Зі слів Супрун, реакція Москаля є свідченням низького рівня політики в Україні.

—Ця реакція не є правильною, як у цивілізованому світі. Члени виконавчої влади не повинні так звертатись один до одного. Це дуже низький рівень української політики, коли дозволяється, щоб такі вислови були без реакції, – заявила Супрун.
Міністр подякувала уряду за підтримку. Але на питання чи дійсно інформація про нерозмитнені вакцини на Закарпатті є неправдивою, пані Супрун не відповіла.

Нагадаємо, нещодавно коментуючи слова очільниці МОЗ Уляни Супрун про те, що вакцини від кору, які передала Угорщина Закарпаттю є контрабандні та досі не використовуються, Геннадій Москаль обізвав її привселюдно «єб..нутою».
 

Коментарі

ДН
до нижньої марги

я тобі нассав у рот,зглатуй

Г
Горобуська

В разі коли комусь не до шмиги = Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв зосередився на питанні переходу казахської мови на латинську графіку і підкреслив важливість заходів по підвищенню статусу ДЕРЖАВНОЇ казахської мови - http://www.akorda.kz/ru/events/akorda_news/meetings_and_receptions/vstrecha-s-ministrom-informacii-i-kommunikacii-daurenom-abaevym-7. Отаке...

Г
Горобуська

Т.з. "русини" мають власні сєпарські сайти, mukachevo.net є україномовним = гавкай деінде, колорад!

ДГ
До Горобуської

Ти шо говориш?! Яка до фраса говірка - се наша материнська мова. МИ РУСИНИ!!! Понятно???

СК
Степан Крук

Нормальну людину москалем не назвуть! Порадив би цьому Ментозавру попіаритися не на кволій жінці Супрун, а на Парасюкові. От народ потішився б !!!

Г
Горобуська

І ностанок = Шановна Уляна Супрун вмочила хамувате поліцайське одоробало Ге. Москаля у власне "добро" по самісінькі яйка. Воно ж домагається покинути ведежий закуток Закарпаття на Київський бомонд - Ви ж ,недоумки, прийняли вибрики за гроші...Прости, Господи!

Д2
До 21:53

Розумне зауваження.Воно то що взяло собі нік Горобуська трішки на розум горбате.Які сєпари у закарпатті,ти зглузду з"їхав.

Г
Горобуська

Лем для повноти картини - неповноцінним є те, що нездатне освоїти ДЕРЖАВНУ мову, а нявкає/гавкає/бекає/мекає некодифікованою місцевою говіркою, що гірша навіть за львівську гвару.

NB
nota bene

всьо правильно, лем задля повноти картини, ще не зайвим буде додати, шо це существо є придурковатним і розумово неповноцінним

Г
Горбуська

А як же ж. Будь-хто й усілякий випадковий прочитавши коменти персони "Горобуська" зробить висновок, що це є русофіл, агітатор "вєлікопрєкрасной" і співробітник МЗС імені понурої шкапи недоросіянина вірменського походження "Лаврова"...які ще версії будуть?

ТІ
так і є

самокритично, ти насправді є непотребом загальнолюдських цінностей з епіцетром нараші..

Г
Горобуська

Є думка, що "МИ" - є непотребом загальнолюдських цінностей з епіцетром нараші...спростовуйте.

ЄД
є думка

щодо канадійського міністра зовнішніх справ-нам на неї насрати, доки она сидить собі тихо у себе дома. Висновок-Ї*ануті мають сидіти дома,кажда в своюму гунові, а не швендяти по світу, як ця баба-яга в тилу врага.

Г
Горобуська

Модератори намагаються працювати у правовім полі законодавства України зберігаючи інтереси номінальних власників медіаресурсу .net...Мусите розуміти, якщо при тямі. ;)

К
Картузька

недопаціфіковали поляки сю жебрач горобуську, на помилках учаться, тепирь общими зусиллями, з божов помочов, треба заганяти назад у хлів сю вшитку рогату маргу

ДА
До адмінів

Як нормальний коментар так модеруєте, а як "горбуська" спеціально провокує,- так пропускаєте для загального читання. Ви в долі?

Г
Горобуська

Щира дяка пацієнтові до 26.02.2018 20:37...Давно так не сміявсь...пишу прямо з Крємля. Ви - зробили мій вечір. "ПешиИс4о" (С)

Д2
до 26.02.2018 20:37

У сього кацапського чучела "горобуська" адрес за поребриком.

Г
Горобуська

Безіменному мавпенятку 26.02.2018 20:37 - Усе станеться несподівано і тобі прийдеться чимдуж чкурнути за кордон кабанячими стежками разом із виродками = ТАК БУДЕ.

Т
Тьотя

я не рорзумію ,чому не може керувати МОЗОМ Ольга Богомолець ,по моєму вона шото трохи була .Тим бальше вона ближче до народу ,а не якусь бабу йошку поставили ,таку як Уляна Супрун і їїй по барабану ,за наших людей,дітей ,ше таких проблем з вакцинами не було ,як при ній ,бо тій старій деві по барабану ! Значить комусь то на руку .

Г
Горобуська

Шанувальникам збочення архаїчної назви України слід зарубати собі на носі простий факт, що розумні навчаються на чужім досвіді, а недоумки - на власнім. До чого мова йде? Це = просто. На Півдні України намагалися розхитати сепаратизм залучивши болгар, гагагаузів, молдоворумун, руцкіх, греків...Що з того вийшло? = Смажені на власних коктейлях молотова колоради...Ще не те буде із сєпарами в УКРАЇНСЬКІМ Закарпатті. That's ALL!

Р
Рутенія

Супрунко пролікуй Горобусько! Зроби їй манту в черепну коробку і під кран з водою!!!

Г
Горобуська

Хлопчаком мандрував о бабинім горді по картоплі і визбирував жуки колорадські у бляшанку із гасом...Теліпатиметесь поряд із угорськими прапорами гірляндами, сєпари. ТАК БУДЕ!

Г
Горобуська

Висновок 26.02.2018 17:26 чому іноземці займають найвищі посади в цій недодержаві, в чиїх інтересах?яку відповідальність вони понесуть за геноцид всього народу?чи здриснуть, як уже було не раз до цього, нахапаються і втечуть туди, де їх вже ніяк не досягнеш? де Ориська, де "американський прахвесор" Зварич, де Бальчун і прочая і пр.? Хоче займати посаду-нехай здає американський паспорт, бере громадянство цієї недодержави і тоді буде відповідати за свої деянія Отаке злостиве жовчне українофобське випорожнення модерації (на думку редакції mukachevo,net) не підлягає? Воно є притомним у рамках вибіркової свободи слова?! Є ще думки щодо канадійського міністра зовнішніх справ? То не соромтеся = випорожняйтеся, доки хата не запалала!

В
Висновок

чому іноземці займають найвищі посади в цій недодержаві, в чиїх інтересах?яку відповідальність вони понесуть за геноцид всього народу?чи здриснуть, як уже було не раз до цього, нахапаються і втечуть туди, де їх вже ніяк не досягнеш? де Ориська, де "американський прахвесор" Зварич, де Бальчун і прочая і пр.? Хоче займати посаду-нехай здає американський паспорт, бере громадянство цієї недодержави і тоді буде відповідати за свої деянія

1
1

Г-жа С-"УПРУН" была бы человеком, уже бы уволилась, я не говорю про суицид)

М
Мукачівець

Вона не єб*нут@, вона займається геноцидом нашого народу згідно плану, у неї все за розпорядком... (((

Читайте також