Сусідня із Закарпаттям Румунія на рік запроваджує "масковий режим"

4
5

Президент Румунії Клаус Йоганніс заявив, що носіння захисних масок у громадських місцях стане обов'язковим.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що з 15 травня у Румунії планують послабити карантин.

Зокрема в Румунії буде скасовано низку обмежень на пересування громадян, однак носіння масок стане обов’язковим.

"Ми вирішили, що після 15 травня кожен буде зобов’язаний носити захисні маски у закритих громадських просторах та при використанні громадського транспорту. Цей захід не буде обмеженим у часі. Ми зможемо відмовитися від масок, можливо, наступного року, коли пандемія буде під контролем" - заявив президент Румунії Клаус Йоганніс.

Також Йоганіс заявив, що з 15 травня Румунія не продовжуватиме обмеження пересування громадян.

"До 15 травня обмеження лишатимуться в силі. Залишайтеся вдома. Після цієї дати ми скасуємо деякі обмеження, однак життя не повернеться до норми" - заявив президент Румунії.

У Румунії за останніми даними коронавірусом заразилися близько 10 тисяч людей, більше 500 – померли.

Зазначимо, що раніше через ріст кількості хворих на Covid-19 в Румунії було продовжено надзвичайний стан до 15 травня.

Нагадаємо, також про поступовий вихід із карантину оголосили Чехія та Словаччина.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що за даними станом на 09:00 годину 22 квітня на Закарпатті зафіксовано 218 випадків COVID-19. З них 4 у Мукачеві.

Коментарі

ДШ
До штефаньо

Вони показують заради панiки-вони обманюють людей , значить хтось на уряд Италии давить ...питання хто ? Кому заважае економiка Китаю та армiя КНДР ?? Правильно , америкосам !

Ш
Штефаньо

В Італії тоже показували на фото 500 гробів, оказалося, що то дворчної давнини фото потоплених біженців з Сирїї, які на човнах невдало переправлялися... Нащо посеред білого дня показувати похорони, щоб ще більше паніку роздувати. Розумні люди уночі би тихенько поховали... Але тут інша стратегія треба показати всім......

2 биділа єта сіла

обом нижним https://www.youtube.com/watch?v=AnDebg5RaT8 файноє відео? СПОЙЛЕР - старикам/дітям/вагітним/слабонервним - не дивіться, нич пріятного не увидите.

Р
Рем

Забембали з цим лоховiрусом...де 1000 трупiв про яких всi говорять???? Гiтлер живими спалюва млн людей -е фото , вiдео, розбомбили пiв свiту -е фото/ вiдео ! Були цунами , повинi -е фото та вiдео руйнувань та трупiв ! Де фото/ вiдео трупiв пачками ??????

ДР
Джек Річер

Дибіли ви всі кругом. маски не захищають, до вашого відома. І віруса тоже ниє ниякого. Коли вже й*бнеся метеорит даякий,би усіх сих дибілів спепелив к й**аній матері.

Читайте також