Сусідня Угорщина буде визнавати українські дипломи та наукові ступені

8
8

Відповідну Угоду про взаємне визнання документів про освіту між Україною та Угорщиною планують підписати найближчим часом.

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква під час візиту до Угорщини провів робочі консультації з дипломатичним радником Прем’єр-міністра цієї країни Яношем Баллою. Про це повідомляє прес-служба Офісу Президента.

Зокрема, на зустрічі відзначено наміри сторін підписати найближчим часом Угоду про взаємне визнання документів про освіту й наукові ступені між Україною та Угорщиною.

«Налаштованість на пошук взаємоприйнятного рішення з чутливих питань щодо освіти та національних меншин відкриває для нас вікно можливостей для того, щоб перевести зазначені питання з політичного на експертний рівень і нормалізувати двосторонні українсько-угорські відносини», – наголосив Ігор Жовква.

Нагадаємо, на угорських КПП щодня вакцинують до 500 жителів Закарпатської області.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

G
Guzica

Толкові мадяри як і поляки поїхали в Англію або США, та типирь треба їх заміняти кимось, українцями або чорними шо з Африки втікають

СТ
Саме так

Особливо закарпатські.

М
майдаун

бандери як сусліки, ти їх видиш? А они є....

ІП
Іван Пальо

Думають хтось піде туда робити. Видно в Мадярщині повна гузиця з кадрами. Повтікали всі. Аууу, пушкіни-ромаріо, но што повісте, на мадярох тоже бандеро-фашисти довели страну???

К
Ківа

Я зрозумів інформацію.....я повністю зрощумів інформацію. Я зрозумів...Це я використаю......у......подальшій........своїй и науковій.......роботі. Я.....напишу як Арбан створює нову фламандсько-дебреценсько-іванкоборшодську (офігіти, я написав це) систему керування чимось і прокуратура дасть довідку, як вона це впровалила у посадці кума Рашпахана. Шо, не мош так? О, точно, не мош про сонцесяйного партійного мого керовніка так писати. Короче, прокуратура дасть довідку. Її засовувати треба у ......ж......ні, жжжжжурнал реєстрації чогось там.

І
Іван

Вони і до сих пір візнавали тільки до уваги небрали поки не підтверджували кваліфікацію!

Р
РОМаріо

Як можна визнавати дипломи краіни, де доктором економічних наук став двічі-зек, а по сумісництву директор автобази - президент В.Ф. Янукович? Або ж кандидатом юр. наук - наркоман-онаніст, а по сумісництву - депутат Ілля Ківа. При цьому ці два кадри - вершина айсбергу, а по-факту 30-40% украінських кандидатів та докторів наук нічим не відрізняються від Януковича/Ківи - всі вони успішно купили собі дисертаціі.

НБ
Нагий бандурист Стецько))

йой ....та я типирь буду мадярський проффесор))))))))іген,іген...А і мукачівського ужну будуть визнавати?))))))))))))ци як він типирь ся,кличе?)))я зараз лопну...)))оксфорд виходний)))Піде поток,свіжих мозгів у мадярщину))))))))научемо весь світ бенкитувати...з ученими степінями,клубніку збирати))Прально молодих активних заберуть,на чорні роботи...ко ся лишив,доколють ковішилдом,тай мош книжку закривати)))

Читайте також