Сусідню Румунію сколихнув сильний землетрус: Поштовхи відчули в 9 країнах

9
8

Відчутний землетрус зафіксували в Румунії 13 лютого, близько 17-ої години.

Як повідомляють в Головному центрі спеціального контролю, землетрус магнітудою 5,2 бали зафіксували міста Тіргу-Жіу. Проте поштовхи відчули ще 9 країн: Болгарія, Боснія та Герцеговина, Хорватія, Угорщина, Косово, Чорногорія, Румунія, Словаччина та Сербія.

Сейсмологи зазначають, що землетрус такої сили відноситься до сильно помірних. Наразі про потерпілих чи пошкодження повідомлень немає.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Агностик

Нижній допис закінченого шизофреніка є яскравим доказом фанатичного фарисейства і лукавства НОСІЇВ ПЕВНИХ РЕЛІГІЙНИХ ІДЕОЛОГІЙ , а не "віруючих" , котрими вони себе самі назвали .

ЯН
я на тя побзираву

коли прийде час ...не вірить вун у Бога...даву 3 дні оби пропало у то што ти віриш...і такі як ти...ізза вас война копальці всьо штось навнажив прийде час спокутувати ...ниє на закарпаттю невіруючих...є крива церква яка вас такими зробила...християнин не краде не бреше і не дримбать жун і діти бо любить Бога який вшитко видить 24\7 ...розуміє што умре і за всьо на суді дустане...босота гопота і мафія іде путьом мацкаля і здохне не свойов смиртьов...майся ироде.

І
Імро

Йой, такий сильний, што аж нич не поламав

ФР
Фанатику религійному

Тобто ти хочеш сказати що бог покарає людину яка в нього не вірить і в своєму коменті висловила це культурно і без образ, а тебе, який просто вірить в нього і щоб це довести безпідставно декілька раз образив не віруючу людину, вознесе у рай, так? Гарний у тебе бог і гарні у нього послідовники. Навіщо ти боїшся пекла, судячи з того як у тебе палає ти вже в пеклі

РН
релігійна несенітниця

то ти м4лфо гумійова...Бог є і вун не спить а таку тварину у якої ниє нич сятого бо сятить лем Бог чекать утилізація на всіх його путях...ви не знаєте Писання бо церква воняча вам не читать і радуєтеся ош туйка тихо і Бог за вас забув...ти здохнеш і пуйдеш у пекло тв4рино не так за свої гріхи як за "релігійні нісенітниці" хулу на Сятого Духа се Бог не пробачить никому бо се май пудбивать люди падати у гріх ...проп4г4ндони штопані.

ДК
до клітора

успокойся. Землетруси та інші катаклізми були і будуть на планеті Земля мільярди років. Ніякого апокаліпсису не буде. Не впутуй сюди свою релігійну нісенітницю.

К
КЛІТОР

2 Роки чуми, 1 рік- війни,,початок глобальных природних катаклізмів??Вам нічого це не нагадуе??!!Мені - прилюдія Апокаліпсиса!!!А почнеться Він з голоду який перейде в міліонні жертви і безумство!!

Н
Ноо

Ката-клізми

Читайте також