Сусідню Угорщину відвідає Папа Римський Франциск

18
5

Про візит понтифіка повідомив мер Будапешта Гергель Корачонь.

Папа Франциск відвідає столицю Угорщини Будапешт з 28 по 30 квітня. Під час свого візиту, 29 квітня у храмі святої Єлизавети Угорської понтифік зустрінеться з українськими біженцями. Також Франциск планує в Будапешті очолити месу.

"Багато хто вважає його сучасним і прогресивним, хоча насправді він лише повертає церкву на її власний шлях, оскільки християнство в християнському розумінні означає захист бідних і прийняття інших. Не дивно, що її критикують багато тих, хто використовує релігію лише як маску для отримання влади над іншими. Місто свободи та солідарності, прийняття та залучення, Будапешт завжди тепло вітає Папу Франциска" , - зазначив мер Будапешта Гергель Корачонь..

Нагадаємо, Папа Франциск побував у Будапешті 12 вересня 2021 року, де відслужив заключну Святу Месу 52-го Міжнародного Євхаристійного Конгресу, після чого відлетів до Словаччини. Оскільки тоді не було змоги здійснити повноцінну Апостольську подорож, Папа пообіцяв провести її пізніше. Двічі, в 1991 та 1996 роках, Угорщину відвідував святий Іван Павло II.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ЧВ
Чао вітторіо?

Свій до свого по своє? А може він байденський "хід конем" зробить і укрзалізницею тайно у Бучі опиниться? А чому в кінці місяця? Вже краще між Пасхами

Т
так

іде орбанка усповідати? Керачом би треба.

З
Закарпатка

Що означає прийняття інших?

К
Куклотони

До Киева хай иде... Вси вже велики люди...боли

Н
нашто

йде забирати зарплату із зберкаси,от московського владаря

Читайте також