Сусіди панікують: Через ситуацію з COVID-19 в Україні словаки бояться наших заробітчан (ВІДЕО)

12
13

Лише за останні дні до Словаччини в'їхало близько 1100 українців.

Днями у мережі опублікували сюжет телеканалу TV JOJ про ситуацію, яка склалась у селі Убля, адже саме там знаходиться пункт пропуску "Убля-Малий Березний" на кордоні з Україною.

У репортажі зазначають, що зараз ситуація з коронавірусною інфекцією в Україні дуже погіршилась, а у Словаччину щодня заїжджають люді, які потім роз'їжджаються по всій Європі.

У сюжеті словаків попереджають місцевих мешканців, аби вони були обережні при контакті з українцями, адже в Україні люди не так відповідально відносяться до засобів захисту та дотриманням карнатину.

Більше у сюжеті від сусідньої з Закарпаттям країни:




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
ДО Немадяр

Мош подумати ти дорогоє пиво купуєш, несміши.

Н
Немадяр

Я би тоже боявся наших заробітчан, скільки не був в Чехії биків гуканськи видно з далеку, особливо в супермаркетах коли кучкуються коло полок з пивом дешевим

ДВ
До всіх

При чому туй влада, ви всі бидлота!!!! То не влада а ви бидло конченноє!!!! Вас грабити даже не жалко!!!! Бо ви не люди!!!

А
азіатам

нічого племінну відповідальність туй розводити. Кіть бов Горті, бов Муссоліні, бов Джугашвілі се не значить шо треба мадярів, італіанців, чи мацкалів ушитких знищити под корінь. Треба типирь позирати шо є, а главноє на себе. Бо знакомі з європи тоже казали, ош ми дебіли раз убрали собі за презика двічі не судимого. Приходилося казати ош не усі такі.

A
Anna

Господи, які ці словаки недалекі і продажні, щоб ви знали, словаки були першими в Европі, які після заключення союзу з Гітлером почали відправляти людей у концтабори, а їхнього лідера фашиста Тіста після війни стратили чехи за злочини проти людства. Рано чи пізно фашизм словаків знову проявиться у повній мірі, на жаль .

ПЗ
пропагандопулу з Ольгіно

Чучечело кацапське, ти вообщето висралося про што?

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Зразу згадав прислів'є "якщо бояться,то значить поважають",це перемога нас поважають виходить в Європі!!!А тим паче наш сивочолий гетьман і батько нації Порошенко так нам на майдані і казав,що коли буде безвіз,то "Українці будуть їздити в Віденську оперу і попити смачної кави у Братіславі"!!!Так ось висновок,наші українці їздять в Словакію до Братислави попити іх смачної кави і нас повожають(бояться)!!!А вони тут пишуть про якихось "заробітчан" з України,українці як скинули диктатора Януковича який мордував українців не європейськими тарифами і доларом по 8,50 скотиняка він така,то після революції Гідності українці стали європейцями і заможніми і не може бути щоб наші розумні і горді і незалежні українці кудись після революції Гідності кудись там їхали на заработкі!!!

Г
Гейропа

Йщи бульше нагнітайте обстановку та пуйдете в єдно місто

1
1

Но та,як не будуть панікувати сусіди?Якщо в цьому гетто гауляйтери рішили оприходувати 65 млрд.грн,що виділені на боротьбу з псевдовірусом.Треба нагнітати обстановку,малювати статистику,брехати....Медики успішно співучаствують.На завтра вже тисячі намалююуть! Люди най іще і на щароботки не виїдуть!

У
Ужгородка

А на закупки в Дастор не бояться їхати? Адже саме тут в Ужгороді найбільша загроза заразитись вірусом, який занесли працівники з Т.Ремет.

О
Ольга

«Адже в Україні люди не так відповідально відносяться до засобів захисту та дотриманням карнатину.» Хах,дуже сумніваюся,що в їхній країні всі так строго дотримуться обмежувальних заходів.Вони не так далеко втекли від українців,а строять з себе незрозуміло кого.Коли приїджаю словакію,завжди відчуваю до себе зверхнє відношенння

Т
Тор

Но диэ Зе. Чого не робить интервю, де успокоюэ всих? Бо срався з великойи горки!!!

ПР
Підкарпатський Русин

Це не країна - а трагікомедія і позорище на весь світ. Дай Бог сил Путіну додушити цих клоунів.

Читайте також