Суворі словацькі дорожники: поки іноземець милувався горами його авто опинилося за відбійниками (ФОТО)

17
1

Громадянин Німеччини поплатився за бажання побачити красу природи у словацьких Високих Татрах. Більшість туристів відреагували на заклик залишити придорожні зони, виїхавши вчасно, аби не заважати ремонту дороги.

Але іноземець, водій червоної Skoda Roomster, очевидно цим особливо не переймався. В результаті його автомобіль опинився за щойно встановленими металевими відбійниками.

50-річний німець припаркував свій автомобіль на узбіччі в суботу і пішов у похід. Його спробувала розшукати поліція, але марно. У середу він самостійно звернувся до правоохоронців.

«Чоловік зателефонував нам і повідомив, що йому дуже страшно - адже він знайшов машину за огорожею. Ми пояснили йому ситуацію і допомогли повернути машину на дорогу, робітники підняли секцію відбійника. Порушника не оштрафували. Коли німець побачив поліцію на цьому місці, то був дуже щасливий», - повідомив начальник місцевої поліції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДД
До дибілів знизу

Чоловік приїхав з другої країни може взагалі нічого не бачив і не чув мову не знаю нормально запаркувався пішов і тут тобі на .... кожен може бути в такій ситуації

Читайте також