Суворо покарають: Угорщину збурила жінка, яка дозволила сину сісти за кермо (ВІДЕО)

1
6

В Угорщині вимагають суворо покарати жінку, яка дозволила своєму 11-річному сину сісти за кермо.

Відео оприлюднили у вечірньому випуску RTL. На ньому видно, як на колінах у жінки сидить дитина, яка зосереджено кермує на центральній вулиці Будапешта на швидкості приблизно 50-60 кілометрів на годину.

На основі запису поліція розпочала пошук порушниці. За три дні її знайшли. Експерти зробили висновок, що 49-річна жінка загрожувала власному життю, сина, а також інших учасників руху.

Під час судового засідання жінка розповіла, що дозволяла своєму 11-річному синові зрідка їздити за кермом ще з дошкільного віку. Лише випадково не сталося нещасного випадку.

Суд вирішує як покарати злісну порушницю - розглядаються варіанти аж до ув'язнення.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іван

Дітину в дідом а мати довічне з позбавленням майна! Країна мерзька, всюди плати, всьо застраховуй,штрафи нереальні! Вогонь не розводь, гілки не збирай ітд ! Ліниві комфортні нероби!

ДН
до нижньої марги 10 41

худоба кончена,то є ти,маржина гуканська..тоже катаєш своїх висерків сільських на передніх сидіннях.коли таке вижу,усе хочу оби обидві рогаті худобини вилетіли через лобове..і марга старша,і маржина менша

ДН
До нижнього допису

Коли така з малим зіб'є тебе на пішохідному переході або на узбіччі дороги НА СМЕРТЬ , тоді і "дізнаєшся з потойбіччя" , що за ХУДОБА !!!

Х
Худобі

Наскільки Прімітивні Стали європейці! Де Проблема? Де Вона??? Людина не Шовкова рождаеся!!! Навики життья маємо усвоювати на самому початку життья!!! І Не Робити з дитини Відсталу і Нерозвинену Худобу!!!

1
1

У нас пів міста їздить дітвачьня на на батьківських машинах. Ще коли я вчилася в коледжі, то мої 15-16 річні однугрупники-мажорчики вже роз‘їзджали з корпуса в корпус.

Ц
Ціґань

думаву розстріляти болоби якраз. най собі не ламлют голову што з нив чинити

Читайте також