Свалява прийняла міський бюджет

10
0

6 січня 2012 року, під головуванням міського голови Івана Івановича ЛАНЬО, відбулося засідання п’ятої сесії Свалявської міської ради шостого скликання.

 

 Основним питанням, що обговорювалося на засідання, було питання «Про міський бюджет на 2012 рік».
 
     Всі присутні, обговоривши винесений майбутній  головний документ міста – міський бюджет на 2012 рік, одноголосно його підтримали.
 
Сесія міської ради також прийняла рішення про те, щоб направити результати аудиторської перевірки, здійсненної у 2011 році, до Генеральної Прокуратури України, Голові Верховної Ради України, в адміністрацію Президента України, Прем’єр Міністру України. 
 
Також, на засіданні була одноголосно підтримана пропозиція про те, щоб звернутись в Міністерство Охорони Здоров’я щодо вирішення питання про організацію на базі будівлі колишнього Палацу культури реабілітаційного центру для дітей з обмеженими можливостями.
 
Підвівши підсумки, міський голова подякував всім за роботу та  щиросердечно привітав всіх присутніх з наступаючим Різдвом Христовим, побажавши, аби майбутній рік приніс тільки добробут, благополуччя, родинне тепло й злагоду. Нехай він буде багатим на щасливі та яскраві події, цікаві плани і наповнить усіх енергією для досягнення нових вершин.
 
Отже, перше засідання Свалявської міської ради продовжить свою роботу на наступному засіданні , про час і місце якого буде повідомлено в найближчий час.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також