Свалява в очікуванні на перерахунок голосів. Тітушки оточили міську ТВК

14
25

У ці хвилини хвилини проходить засідання Свалявської ТВК, на якому розглядається питання про перерахунок бюлетенів на решті 5 дільницях.

Цього вимагає штаб кандидата від Єдиного Центру Івана Микульця, який зібрав докази порушень на всіх 8 дільницях протягом дня голосування. Тим більше, що перерахунок на 3-х дільницях, який відбувся у понеділок засвідчив неспівпадіння розподілу голосів з даними, які внесені у протоколи з мокрою печаткою.

Станом на зараз відрив між кандидатами скоротився з 9 до 2 голосів.

Як інформує власкор Mukachevo.net з місця подій, будівлю Свалявської ТВК оточили близько 40 тітушок, які вчора робили те саме під час подачі заяви з боку штаби Івана Микульця.

Більше про ситуацію у Сваляві читайте в новинах:

Розрив між претендентами на мера Сваляви скоротився до 2 голосів. У місті активізувалися тітушки

У Сваляві йде запекла боротьба за крісло мера: Ланьо програє

У Сваляві розгортається справжній трилер: різниця між 2-а претендентами на мера лише 9 голосів

Mukachevo.net

Коментарі

ДМ
до Міші

Научися писати і правильно висловлювати думку! ХОТЯ.....Я забув ти ослик! Тиж не знаєш ні читати ні писати правильно. Ти і говорити не знаєш правильно лиш іа..іа..іа

ДЛ
до людей

Люди!Свалявчани! Ми є інтелігенція,ми є ЛЮДИ!!!! А всі бандити,жополизи, пацкуни, наркомани, ослята, скоро попиздують! І не біймося їх бо вони ніхто!- пустоє місто! НЕлюди без освіти! ВІСЛЮКИ пішли з Сваляви! Ланьови прийде кінець і дуже скоро!!!!!!!!

Н
НЕНН

А ти Міша ніхто! І не пиши дурню! Бо видко нараз шо пише осел пуцер!

В
всвалява

Ти Мудріян продався! Ти Ланя пуцер! Прийде час Ланя не буде тебе будуть копкати такуй свої!

С
свалявці

Свалявчани за Микульцю

В
віра

Так звана( моріка) підприємці неревіщать по улицях бо заняті роботою. А то скурвлені селюки ослові банбити бігають наркомани і пяниці. Бо бояться ,що прийде час і їх скопкають у пяту точку із Сваляви.

В!
воліка !

ви шо всі дурні! Причом тут парк файний Каждий рік 10 мільйонів уже мож було два сваляви построїти!Пустилисьте у сваляву чужого та не можете вигнати! Ви у сваляві не мужики а хрен знає шо!!!!!шо боєтеся! доки буде ланьо грабити принижувати всіх!Ви не розумієте шо то БАНДІТ!!!!!!!!!! він кіть уйде мером то його забють!Бо свалявським жонам ві настоєбив! Мудріян продав жону і другі! Хлопці шо робите!

ДВ
Дмитро Вікторович Гончаров

Морально слабі люди які ведуться на PR акцію аферистів і продуманих політтехнологів. Не замічають шо робиться у них перед очима. Ланьо бандіт? Не добрий? Буде красти? А ко такий його опонент, та його покровітель? Задумайтеся ? Чи то сяті? Чи мутив Ланьо 66 ті шо мали йти в ато? Побзерайте на город! Ко тілко зробив ? Чи тот Ривтій, чи предшественники? До типир жилисьме у задрипаному городі де нико нич не робив, а лим жиби си набивали. Типир із сонячного не ганьба людей направити у город. А раньше, шо там боло убитий парк? страшні етажки у цинтрі? Люди добрі кого хочите у городі??? Што вам зроблять? Обдеруть бо они голодні а хочуть всьо! Запомніть шо унуки наші будуть говорити - што Ланьо щи зробив то і маєме,бо сі всі будуть дим красти та черевп си набивати !

Л
леся

Скоро всі фото будуть викладені!!!!! Бомбезний репортаж буде!!!!!!!!!!!!!!! Лише Ланьо нараз піде у тюрьму!А з ним Титичко михайло(ром),який обдурює ромів (знущається) А тебе Титичко як скинуть фото такуй ваші завісять!

П
пейт

Ти член ТРК! Не тупи! пишеш х..ню ! А не знаєш і два слова ! Ти точно ЧЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

П
пейт

А кому Ланьо поміг? Нікому з простих людей! Лише Бідзілям, Мудріянам,Титичкам(нижча низка), які лиш крадуть, брешуть і т.д Нехай бере їх у Мукачево! А свалявці хочуть свого!!!!!!!!!!!!!

Н
ната

моріко! Не пиши дурь!!!! ти навірно сама підкуплена Ланьом, який тебе кине скоро як пса(сучку)

М
Моріка

у сваляві на акцію протесту і підтримку справедливого результату виборів вийшли приватні підприємці та молодь якій не байдуже майбутьне ! А од у міській ТВК працюють настоящі злочинці які під замовлення славнозвісного Балоги виконуюють його замовлення ! Із Рулетчика ліплять мера ! Свалявські бюлетні уже перераховані 100 разів ! Шо ши рахувати ааа я знаю шо ши тота шо складе додаткові схестики з метою портити бюлетні ланя проєбала 2 бюлетні та ТВК ще не одробило обіцяний кеш а тут кримінал уже за нима плаче ! А на послід их кине Балога як і завжди ! Він же за свої мутки не відповідає !

Л
ланьо

Микульця переможе

П
Петро

Щось мені здається, що Міша, член ТВК то одна й та сама людина , бот , який дивиться за всім з вікна Міськради і коментує.. стиль написання коментарів один і той же. І хто ж з нас бот?)) криміналітет безграмотний!!!

ЧТ
Член ТРК

за бабки всі члени куплені і виконують вказівки Микульці та Балоги ! перше суди заходили люди "анбали" представники від Ецу із паном Іванчо "бароном свалявським" які давали трубку для розмови із Балогою ! із того шо я почув Балога наказав і надалі виконувати вказівки Микульці і відробляти гроші ! голові ТВК запропонував шо краще все повертає і дає задню бо його кидають под кримінал ! але Балога згоди не дав ! так шо Свалява знай Балога купляє всіх і вся

М
Міша

м мому тексті не було слів дибіли боти тітушки і тд тп ! вибирайте лексикон бидло та сосали Балогівські нахуй ідіть у Мукачево ! а не туй у Сваляві порядки наводити

П
Петро

Вони позеравуть за тими дебілами, що позеравуть, за штабом ЄЦ!))

ВП
Василь Петрович

Може они позиравуть за тітушками))))

М
Міша

Навпроти гратісу біля кафе у відомого Ецівця "Вені" цілий день товчуться підозрілі люди різної зовнішності які ведуть відео та авдіо спостереження ! за тим як у сваляві іде життя ! і так звані представники ЕЦу там по 4-5 годин пють каву ! і наблюдають шо і як із міською ТРК ! думаю щось они задумали ! тай взагалі на другому поверсі в одному із сосідніх кабінетів там де діє міська ТРК розмістився штаю ЕЦУ там чути голоси Микульці та його прибічників які здіти виходять і щось передають членам міської ТРК !

ОМ
Оглядач Мукачево.нет

Та тут і світлин не потрібно. Достатньо прогулятись навпроти міськради, щоб побачити так званих тітушок.

КП
Комісія продалася ЕЦУ

тут усьо ясно ! Ецовці одробляюьть гроші

В
віра

Пустили бандита у Сваляву то годі його вигнати. Москаль ,а ти тріпло.

П
позор

А почему нет не одной фотки или видео репортажа? Вы журналисты или кто? писать хоть что можно а где доказательства или боитесь видео репортаж сделать? МОЖЕТЕ УДАЛЯТЬ КОММЕНТАРИЙ У ВАС ЖЕ СВОБОДА СЛОВА!)))

В
віталька

Так так, "бере в руки тарілку з смаженов гурков і салат з буряків і хріньом"-глянем чергову серію серіалу "Хочу стати злодійом".

Читайте також