Свалявська райрада вимагає негайної відставки Януковича (ВІДЕО)

12
15

Таке рішення було ухвалено на позачерговому засіданні у суботу.

Сесія Свалявської районної ради відбулась за присутності 25 з 28-ми депутатів також у роботі сесії взяло участь 11 голів територіальних громад, начальника Свалявського РВ УМВС в Закарпатській області, прокурора Свалявського району, заступник начальника Мукачівського міжрайонного відділення УСБУ в Закарпатській області,  представників місцевих осередків партій,  громадських організацій, жителів міста та району. Сесійна зала була переповнена.

На розгляд було винесено одне питання порядку денного — Про суспільно-політичну ситуацію. З проектом рішення, аналогічним до рішення Зборів представників органів місцевого самоврядування і громадськості Закарпатської області, яке було прийнято 20.02.2014 у обласній раді. Проект рішення в цілому не знайшов підтримки, тому голосування відбувалось окремо по кожному з пунктів проекту рішення, одноголосно підтримано ( фіксувала на слух, тому можливі похибки в дослівному викладі):

Cвалявська міська рада і громадськість Свалявського району вирішили:

1. Вимагаємо негайної відставки Президента України В. Януковича та призначення дострокових виборів Президента України та Верховної Ради України.

2. Вимагаємо від Верховної Ради України як єдино легітимного органу України, негайно вжити заходів по відновленню дії Конституції України 2004 року та формування уряду народної довіри.

3. Оголошуємо територію Свалявського району вільною від влади Януковича.

Відхилено пункт  рішення, в якому мова йшла про відкликання повноважень, які Свалявська районна рада делегувала Свалявській РДА.

Відхилено пункт рішення про те, щоб доручити Свалявській районній раді сформувати координаційну раду народної довіри. Натомість була висловлена та підтримана голосуванням  пропозиція про те, щоб  негайно утворити такий орган, включивши до його складу голів територіальних громад району, що присутні на сесії ( 11 сільських голів).

Позачергова сесія Свалявської міської ради не була закрита, днями відбудеться чергове засідання.

Мукачево.net

Коментарі

Е
елла

свалявські вчителі не дочекаються звільнення РУСИНА!!!!!

С
Свалява

Пройшли вибори,залишилися їм подібні.Кого назначили,а хто залишився як ПОПКа та дурень-Гартик.Обрали ще мудрішого, ЛАЙНА,хоч більшість голосувало за лікаря, то у ВР пройшли тіж самі про кого я говорив.Провіряти школи нетреба.Зробити лиш одне ,всіх директорів загнати на біржу (їм заміна є у кожній школі) а головного-РУСИНА, на нари,бо обкрав всі свої школи (оби ви знали жона робить бізнес у школі №2 і має 24 години,а він від кожного молодого спеціаліста виручку має і ніби то проводить так звані гуртки,коли він успіває...)Деякі вчителі говорили,що всім премії на день вчителя по районах дали а Свалява немає доходів для них,тому такий бардак.То не тільки у №3,всюди...

М
михайло

а в школі №3-бардак

М
михайло

4

М
михайло

а коли прийдуть перевірити школу№3 а особливо Файт Т -регіоналку!!!!!!

С
Свалява

Шатиановні Свалявці!Прийшов час коли треба цю шваль,а саме-дрогобецьких,ланівців,Гартавеліві Поповичів Васьок гнати із крісел і заставити прожити на свою зарплату. Саме це вони бояться.Дивишся на них і диву даєшця_як таких безграмотних, бездарних можна б було обрати,невже коли ми оберали небачили хто нами буде управляти.тому прийшов зараз і на них час. Треба гнати їх всіх з білого дому,бомжувати. Першим вилетів Дрогобецький,який на свою підтримку зібрав оплачений мітинг полянських бездар і хроніків.Багато знайомих харь узнав .Хто слідуючий вилетить із свого крісла...Я радий що їх найближчім часом скоротять на посадах.Срашно друге-скоро вибори і ми знову подібних виберемо за 100грн.Доречі .А деж наш народний депутат Лайно миша,він ще нібито працює чи скрив-ся десь від очей народу.Може знову буде ходити по школам і дитсадкам просячи саме його обрати,обіцяючи гори.Де ж ви хлопчики -націоналісти були коли треба було майдан підтримати (морально і матеріально)Хто ж із вас був творцем ан

ВН
все норм

на сесії була лише одна претензія до голови рда, це те шо він був членом ПР, нічего обєктивного. та все ж прибічників було набагато більше і говорили про нього дуже багато хороших речей, не лише як про лидера району, а й людину!

П
Правдолюб

Шкода наших мешканців Свалявщини,які не знають всіх підкилимних ігор і рівня лицемірства представників партії ЕЦ(і минулих і теперішніх)та тих,хто зараз швидко перефарбовується, та має надію прийти або повернутись до влади,хоч і між ними є справжні патріоти міста та держави .Будьте нарешті чоловіками в такий важкий для нашої держави час,визнайте,що і попередній ,і теперішній голова держадміністрації мають більший авторитет серед простих людей,ніж Ви,незалежно від членства в ПР.А свої зв"язки вони використовували на благо району.І є багато людей,які їх справді поважають за честь та людяність.Просто більшості людей визнати факт,що є хтось морально "вище на голову" від тебе,особливо тим,які живуть не по законам а "по-понятіям" практично неможливо.

І
іван

якого хрена мукачівські мають командовати а ще главное осел ничого не зробив для сваляви коло черемшини ями доколіна шо хуй му очи убив то обізна города а не якась бокова дорога гроші набистрянську церкву не дають а мозги дримбають

Ж
Женя

А чого не покажуть повну версію відео??? Всі хочуть нову владу а всьоровно обманюють людей.. Журналісти продажні!!!!!!!!!

В
Вася

Не просто боягуз і зрадник, а повний лузер, бо даже на хвилі перемог майдану коли уже всьо зроблено без нього провалив сесію. Крила у нього уросли вже бо владу ділив,а на сесії дістав по рогах!

С
Станкович

Гартавел говорить, що він не став скликати свою групу підтримки. Хотілося б побачити тих людей, які є його прибічниками. Вічний боягуз і зрадник!

І
іван

треба зобрати народ простий які розберавуться в бумагах і мерію перевірити як іде пішли гроші з сваляви а дрогобецкого і осла отправити у відставку або посадити

В
вуйко

дрогобецький своєю поведінкою та висловами нагадує яніковача

ДВ
Долбоёбы вы

Поставьте ему свечку.Съебался он уже.

Читайте також