Свалявські міліціонери зробили екскурсію школярам (ФОТО)

16
0

Зазвичай правоохоронці самі відвідують навчальні заклади та проводять лекції з учнями на різні теми. Подібні зустрічі сприяють вихованню підростаючого покоління, розвивають в підлітках прагнення стати гідними громадянами нашої держави, допомагають школярам визначитися з вибором майбутньої професії.

Попередження дитячої злочинності можливе лише за умов тісного  контакту з дітьми,--переконаний заступник начальника Свалявського райвідділу міліції-начальник громадської безпеки підполковник міліції Ярослав Лебович. -  Тому ми  цього разу запросили їх до себе у райвідділ.

Свалявський райвідділ міліції  відвідали учні 10-11 класів ЗОШ  № 3 м. Сваляви. Цікаву та пізнавальну екскурсію для гостей провели  працівники кримінальної міліції у справах дітей старший лейтенант міліції  Іван Безега та лейтенант міліції Ігор Климчук.

Своє знайомство з райвідділом міліції учні розпочали з чергової частини, де вони  побачили на власні очі, як оперативним черговим приймаються сигнали про злочини та події.

Надалі школярі попрямували в актовий зал, де працівники міліції ознайомили їх з   основними завдання міліції в державі, розповівши також  про служби й підрозділи райвідділу, про які учні й гадки не мали. Зацікавлені школярі задавали правоохоронцям чимало питань про роботу в міліції, на які ті охоче відповідали.

На завершення Іван Безега та Ігор Климчук ознайомили підлітків зі своєю роботою, екіпіровкою, спорядженням та озброєнням, продемонстрували навички і вміння прийомів рукопашного бою, способів затримання і знешкодження злочинців, де вони мали змогу відчути себе справжніми міліціонерами, одягнувши бронежилети та каски. Одночасно школярам показали прийоми для самозахисту від нападів.

Сподіваємось, що  подібні зустрічі з працівниками міліції учнів навчальних закладів району стануть традиційними.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також