Свалявці на підготовку до Дня Перемоги залучили безробітніх

7
0

Кожен рік віддаляє від нас події найжорстокішої і найкривавішої війни ХХ століття.

 

Проте, кожного травня, вже 67 років поспіль, люди у нашій країні та по всьому світу відзначають Велику Перемогу, з трепетом серця переживаючи гіркоту втрат й радість повернення мирного життя. Ми згадуємо бойову звитягу воїнів, партизан і підпільників, жахи окупації і героїчну працю простих людей заради відродження країни.
 
Війна, що розпочалася у червні 1941 року, забрала сотні життів мешканців нашого краю, а невблаганний час з кожним роком забирає в інший світ тих, хто зумів повернутися додому. Та поки живуть на світі ветерани, поки є люди, які усвідомлюють важливість перемоги у цій війні, житиме й пам'ять у серцях нащадків.
 
Свалявський районний центр зайнятості спільно з виробничим управлінням комунального господарства м. Сваляви з метою підготовки до відзначення Дня Перемоги організував проведення оплачуваних громадських робіт.
 
Шестеро безробітних, які перебувають на обліку у пошуках роботи в Свалявському районному центрі зайнятості, на початку травня здійснили реконструкцію меморіального пам’ятника загиблим воїнам у м. Свалява, облагородження могил загиблим воїнам. Крім того, була повністю замінена тротуарна плитка навколо могил, встановлено ліхтарі та невелику ковану огорожу.
 
Працівники центру зайнятості також взяли участь у мітингу з нагоди 67-ї річниці Перемоги.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також