"Свати" — поза законом: народну комедію все-таки заборонили в Україні

2
20

Причина заборони культового серіалу - санкції щодо головного героя сюжету Федора Добронравова, якому СБУ заборонила в'їзд на територію України через свої висловлювання.

Після заборони в'їзду актора Федора Добронравова, Держкіно вирішило взагалі закрити весь серіал. Про це на своїй сторінці у Facebook пише голова Держкіно України Пилип Іллєнко. 

- Держкіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу «Свати», - каже посадовець. 

Днями, на заборону "Сватів" різко відреагував один з авторів серіалу - Володимир Зеленський.

- Якщо комусь не подобається слово "свати" просто, а ближче слово "куми", то ви спочатку поборіть своє кумівство, а потім будете боротися з нашими "Сватами". Ви боретеся з тим, що об'єднує мільйони телеглядачів всі ці довгі роки, – заявив актор.

"Свати" - це комедійний серіал студії "Квартал 95". Федір Добронравов грає в ньому одного з центральних персонажів - Івана Будька, звичайного сільського чоловіка з відмінним почуттям гумору. На 2018 рік запланована прем'єра сьомого сезону серіалу.

Коментарі

З
Закарпатец

Зараз волі на Україні стало більше. При старій владі не можна було бомбити міста, вбивати тисячами людей, створювати власні армії і спалювати людей живцем.

З
Закарпатец

Порошенко - Гройсману: - і яка падла впарила мені неліцензійну копію третього рейху.

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони до міністра оборони: - Ти казав, що прийде Путін і всім нам буде песець! І ось, песець прийшов, а де ж Путін?! Порошенко на засіданні ради національної оборони до міністра оборони та міністра зовнішніх справ , прошу передати Путіну мій ультиматум : "Якщо Путін протягом тижня так і не введе війська, тоді Росії буде зараховано технічну поразку".

Б
Бачі

Усі "свати" після другого сезону - повна туфта для совкового люмпен-пролетаріату у стилі, як добре було в сесесер. Який попит - така пропозиція :( Найпопулярніші артисти в Україні: ані лорак, віра брєжнєва, настя каменська з патапам, вєрка сердючка, макс барський, олег вінник, які заняли нішу совєцьких кобзонов, лєонтєвих, кіркорових, газманових, любе і всяке інше радянсько-російське бе-бе. Яке населення - така й культура - усе захаркане, понищене, потрощене - 100 років негативної селекції зробила кінцевий продукт - люмпен-гомосовєтікус :(

Б
Бачі

До тьоті: "танцуй, тьотя, ай-тя-тя!!!" :)

АІ
Андор Іванович

Тоті майдауни зі своєю проамерикоською цензурою пролізли навіть в СБУ, де все-таки більшість нормальних людей. Ці майдануті клоуни вже не дивують, вони просто шокують...

ХП
харі поттер

ващє серіали ігнорую.....се для жінок бальзаківського віку....

0
09,01

И чью землю интересно Украина окупировала бедненький,пажаласта подробности.

П
печалька

вова зеленський втрачає на "сватах" 2 мільйони доларів, які ним особисто вкладені в цей серіал. от тому і біситься. хоча серіал дійсно не поганий, комедія.

П
ппп

но шо тут скажеш,кромеяк недоумки бандерлоги.....добре,шо им не забороняють красти и прикриватися патриотами ит.д.

UC
ungvar ce vkraina?

УКРЫ ПРОПУСТИЛИ ЧЕГО ТО . СТРОГИЕ И САМЫЕ ДЕМОКРАТИЧЕСКИЕ ЗАКОНЫ В МИРЕ ,САМЫЕ БОЛЬШИЕ ЕВРОПЕЙСКИЕ ЦЕННОСТИ . ВМЕСТЕС ТЕМ , ПО УКРАИНСКИМ ЗАКОНАМ ДЕРЖАТЬ ТЕРИТОРИИ КОТОРЫЕ ОКАЗАЛИСЬ В СССР ПО ПАКТУ РИВЕТРОПА МОЛОТОВА , ТЕРИТОРИИ КОТОРЫЕ СТАЛИН ПРИСОЕДИНИЛ УКАЗОМ .ЭТО НЕ КОРЕКТНО.НАДО ДОГОВОРИТЬСЯ СОСЕДЯМИ , СПРОСИТЬ НАРОДЫ ЭТИХ ТЕРИТОРИЙ . ЭТО ВАЖНО НЕ МЕНЬШЕ ЧЕМ "СВАТЫ ".НА ДАННЫЙ МОМЕНТ УКРАИНА ОКУПАНТ .

В
Віктор

Подивіться відео А.Шарія « не пишите мне про Вову » там побачиие правду про цього „патріота“ продажного https://youtu.be/KLv9NF8_PQ8

.
........

А так в стране всьо хорошо... только кино не то.

М
Мукачево

Серіал фігня повна. Але питання в іншому. Маємо цензуру як в царській росії.

Ю
Юрій

Улюблений серіал москалів.((

Ю
Юрій

Яку "народну" комедію, - якого народу?!

Т
Тьотя

До 15.25.Свати є улюблений серіал і від старого до малого хороший сімейний позитивний серіал .У нас усе найдуть ,бо хтось комусь не подобаєся !Пишете менше лайна буде .Якого лайна ,включіть новини на любому каналі один негатив там убили ,там підірвали ! Яб сказала ,шо це серіал навіть поучітельний ,для молоді шо сімя має бути сімя .

N
next

Невелика потеря!!! Теперь осталось запретить пошлый юмор клоуна Зеленского! Ау, Вятрович!!! Ты там не уснул еще???)))

*
*****

Менше лайна буде на ТБ.

1
111

Ще пару таких дотепних кроків і життя кардинально почне рости.Да нами керують виховані на класиці ,мистецтві ,і високодуховні особистості.які дуже переживають щоб народ не розслабився,дивлячись аполітичний серіал.Більше проблем у керівництва відповідних ОРГАНІВ немає.

Читайте також