Святковий настрій: У Будапешті курсує "Мікулаштролі" - тролейбус зі Святим Миколаєм (ФОТО)

9
7

З ранку суботи, 5 грудня тролейбус "Мікулаштролі", прикрашений святковими гірляндами почав курсувати у столиці Угорщини.

На борту пасажири можуть зустрітися з Мікулашем, угорським Святим Миколаєм. Пасажири також можуть долучитися до благодійної акції - подарувати коробки, повні ласощів для дітей з малозабезпечених родин.

"Пандемія не тільки ускладнила життя бідних сімей, але також перешкоджає проведенню кампанії збору подарунків, тому існує потреба у співпраці та пожертвах як ніколи раніше", - зазначають у BKK, автотранспортній компанії Будапешта.

Мікулаш буде подорожувати Будапештом до 19 грудня на тролейбусних лініях 72М, 75, 76, 77, 80, і 83.

Щоправда цього року він не роздаватиме цукерки пасажирам, а двоє охоронців забезпечать належне дистанціювання. Утім гарантує, що всі зібрані подарунки дістануться до найбідніших та найвіддаленіших частин Угорщини, щоб викликати посмішку на дитячих обличчях.

Слід зазначити, що різдвяна акція «Подарунок у взуттєвій коробці» вже багато років відбувається на Закарпатті, у Берегові. Мета заходу – зробити свято яскравішим для вихованців закарпатських дитбудинків та дітей з бідних родин.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
бувалий

Щоб не було скучно, на сайті ,має бути якась сволота , по типу володимируса. Народ має подивтись як людт жиють.

P
Peter

Wolodimir. Rajtad meg a koporso sem segit. Elsz mint diszno, ugy is halsz meg.)

L
Lajos

T. Volodymyr! Inkabb azon gondolkozz el, hogy pont az ilyen IQ light emberek miatt mint te, ott tart az orszagod ahol most tart, hmm? Szegyelld magad!

ДР
до редакції

Ви мало рубрикою махнули, до чого це у новини закарпаття кидати?

M
Mikulas

А найбільша бридота то ти Volodymyr. Люди хоч щось доброє роблять, а такі як ви лиш і хочуть вражди между Українцями і Угорцями

V
Volodymyr

Бридотний народ,бридотна культура, бридотне все

ЦП
цукерки пасажирам

А на Мадярох тої вірусної паскуді немає! Масок никому не треба

Читайте також