Свято, яке підтверджує, що всі ми – одна сім’я

13
0

Керівники Закарпаття привітали крян з Великоднем

Дорогі краяни!

Завтра за Великоднім столом збереться наша багатонаціональна родина, щоб у злагоді і мирі відзначити найсвітліше, найрадісніше, сповнене животворного оптимізму свято Воскресіння Христового. Свято, яке підтверджує, що всі ми – одна сім’я. В наших долях, трудах і днях багато спільного, а найголовніше – це наша Україна, наш рідний край. Нехай усіх нас об’єднує благородне прагнення – жити і діяти так, аби в країні, у кожній родині панували мир, злагода, віра, надія, любов. Щоб діти і внуки виростали у щасті, осяяні Божою благодаттю.

Знаменно, що цьогоріч Великдень святкують разом люди різних конфесій. Це вселяє впевненість у тому, що наші думки, звершення проймуть почуття взаєморозуміння, взаємоповаги, істинної любові до ближнього, бо тільки вони є запорукою гідного поступу, у якому з честю подолаємо усі труднощі і негаразди теперішнього часу.

За багатовіковою традицією на Великдень наші краяни завжди прощали один одному всі прикрощі і образи, бажали всього найкращого.

Проймімось і ми цим благородним звичаєм і від щирого серця побажаймо всім нам міцного здоров’я, миру і злагоди, родинного благополуччя, щасливих Великодніх свят!

Христос воскрес!

Воістину воскрес!

Голова обласної державної адміністрації Олег Гаваші

Голова обласної ради Михайло Кічковський

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також