Свято молодого вина в Ужгороді заплановане на 24 листопада

10
0

Сьогодні 5 листопада, було підписане розпорядження міського голови Ужгорода про проведення свята молодого вина.

Святкування відбудеться 24-25 листопада на пл. Поштовій - вул. Ракоці.

Про проведення свята молодого вина

Відповідно до п.20 ст.42, п.8 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою підтримки вітчизняного виробника та організації дозвілля мешканців і гостей міста Ужгород:

1. Провести 24-25 листопада 2012 року на пл. Поштовій-вул. Ракоці свято молодого вина.

2.Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення свята у складі згідно з додатком.

3.Управлінню архітектури та містобудування (Шеба О.В.) до 19.11.12р. підготувати схему розташування торгових точок на час проведення свята.

4.Управлінню у справах культури, спорту, сім’ї та молоді (Бобров Є.В.) організувати культурно-розважальну програму на час проведення свята молодого вина.

5.Управлінню економіки та підприємництва (Станкович М.М.) залучити до участі у заході суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю вином, сувенірами та продукцією ресторанного господарства.

6.Департаменту міського господарства (Касперов О.П.) вирішити питання водо-, енергопостачання, благоустрою та прибирання території на період проведення свята.

7.Міській санепідемстанції (Шуберт С.Т.) забезпечити контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних умов суб’єктами підприємницької діяльності, які приймають участь у святі.

8.Ужгородському МВ УМВС України в Закарпатській області (Гебеш О.І.) забезпечити охорону громадського порядку, матеріальних цінностей та безпеку руху під час проведення свята.

9.Відділу охорони здоров’я (Ковач І.І.) забезпечити чергування медичного персоналу та карети швидкої допомоги на час проведення заходу.

10.Відділу муніципальної поліції (Шушка О.І.) забезпечити безперешкодний в’їзд на пл.Поштову, вул.Ракоці підприємців-учасників свята.

11.Першому державному пожежно-рятувальному загону ТУ МНС України в Закарпатській області (Варга В.В.) забезпечити протипожежний режим при проведенні заходів.

12.Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю (Пуглик О.І.) забезпечити інформування населення про проведення свята.

13.Фінансовому управлінню (Король С.І.) забезпечити фінансування заходу в межах коштів міського бюджету.

14.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Белякова Ю.В.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також