Святого Мартина у Мукачеві встановлять замість Мункачі? (ФОТОПРОЕКТ)

12
23

Таке рішення було оприлюднене спеціалістами відділу архітектури Мукачівського міськвиконкому на сьогоднішньому засіданні Громадської ради.

За словами архітекторів, таке рішення - попереднє, і підлягає обговоренню громадськості та затвердженню на засіданні міської ради. 

Якщо проект все - таки реалізують, то, за словами архітекторів, частково поміняється й архітектурний ансамбль центральної частини Мукачева.

Погруддя Міхая Мункачі буде перенесено до подвір'я художньої школи, яка названа у його честь. 

Нагадуємо, що проект скульптури Михайла Колодко "Святий Мартин" вже декілька місяців знаходиться у холі міської Ратуші для обговорення загалу.

Мукачево.net

Коментарі

КЯ
к Я

Вы считаете, что подписавшись Я - это не безымянность? А что касается бандеровцев и НКВД, то последние в смертоносном "соревновании" далеко переплюнули "лесных братьев".И причём убивали людей ещё долгое время после войны.А теперь поменяли абревиатуру и дальше "косят" народ.

Z
Zoltan

McMurphy: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%28%D0%9C%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%BE%29

Я
я

Моему безымянному оппоненту советую расспросить пожилых закарпатцев, которые помнят войну. Много интересного расскажут и про Ваших любимых бандеровцев, и про то, кто славян убивал.

ДЯ
до Я -3 хе

ба шо так слабо балтов-бензопіла типирь іщи у акції-НЕ ГАНЬБИСЯ

M-
McMurphy -подумай

за мартіна коли перший раз заговорили роки два авать три назад туй на сайті.до сього часу нико і не чув за нього.то навірно чийсь бог-ко віру поміняв якраз так і совпадаеся

О
Оросвейг

Видить ми ся, ош файно буде.

ДЯ
до Я -3

І на рахунок "жертвы галицкой попаганды"....Уроде косорилий, я тут народився, я тут і помру. Це моя земля, земля мої прадідів. А не хочеш гойдатися десь на гілляці - закрий писок. Не зли людей, і не гніви Бога. Часи важкі настали - люди втомлені, знервовані. Балта лим блисне по загриву окупанту....

ДЯ
до Я -2

Більше ніж Ленін зі Сталіним ніхто словян не понаубивав..... Ну у Пукіна ще є шанс, теж ввійти в рейтинг. Дуже вже у чувака руки чешуться, і корона давить...

M
McMurphy

А хтось може внятно об"яснити шо общого у Мартина і Мукачева?????

Я
я

Зачем Бандере? Давайте сразу Гитлеру, он больше славян убил.

П
Простак

А може памятник Бандері поставити ? "Бандера прийде - ПОРЯДОК наведе !"

П
послідньому

а ти ми типирь обьясни-КО ТО ТАКИЙ СВЯТИЙ МАРТІН?

Я
я

Ниже вы можете видеть комментарий жертвы галицийской пропаганды.

ДЯ
до Я

Действительно. Бендеровцев - на дыбу. Местных - на Колыму. А памятник, если и воздвигать, так Владимиру Владимировичу Путину! Чтоб сидел, такой с улыбкой на лошади. Идешь утром опохмеляться - а он смотрит на тебя добрыми, мудрыми глазами..... И кресты католические с собора поснимать - звёзды пятиконечные, кремлёвские водрузить. Чтоб как дома...Балалайки всем раздать, валянки, аромат самогончика над городом два раза в день распылять...Ляпота!!!

Й
Йончі

Файно буде . Мені ся любить.

С
Семен

Непогано б було бруківку на любій вулиці де то потрібно поміняти на нормальну дорогу, або ями залатати, ніж один памятник міняти на інший, бо в Мукачеві живуть не лище туристи а й його мешканці ...

Я
Я

Капец, валюта валится, цены растут, а они памятниками занимаются... Ау... Вы где...? Война на носу...ку-ку...

Я
я

до 123. ну корятович взагаліто правив в мукачеві. тому недоцільно його ставити в ужгороді. а так проект крутий.)

7
777

ФАЙНО

1
123

Очень красивый памятник. Будет украшением Мукачева. Поставили бы и в Ужгороде такой похожий. Только в натуральный рост, без всяких постаментов. И место сзади сделали бы, чтобы туристы и горожане могли залазить на коня позади всадника. И фотографироваться. Самый популярный бы памятник был. Подайте Колодко кто-то идею. Почему бы вообще не поставить в Ужгороде памятники Корятовичу, Другетам. Они же правили здесь. Вот и посадили бы кого-то из правителей древного Ужгорода на коня. А как там с памятником бездомному псу "Душе города"? Будут ставить или нет?

Я
я

Им явно нечем заняться. Вместо того, чтобы поднимать народ на борьбу с бандеровцами, они памятники двигают.

М
Мукачівка

Дуже логічне рішення, а Мункачі нехай прикрасить подвір’я художньої школи, яка носить його ім’я.

J
joska

A MUNKACSI KUDA DYINETE??????

Читайте також