Святослав Вакарчук у капелюсі особисто запросив усіх на концерт в Ужгороді (ВІДЕО)

17
6

А також на виступи гурту Океан Ельзи в інших 9 містах, якими музиканти завершать Світовий тур і підуть у творчу відпустку.

Концерт в Ужгороді відбудеться в перший день червня на місцевому стадіоні Авангард, і це буде концерт Океану Ельзи після кількарічної перерви з візитами у найзахіднішу область країни.

Останні 2 рази Святослав Вакарчук з хлопцями виступали в Мукачеві, і ось як це тоді було.

Також за кілька годин до свого першого концерту в рідному Мукачеві Святослав Вакарчук дав дуже цікаве та емоційне інтерв'ю

Коментарі

М
Мукачево

Слухай, "фан", ті, котрі нічого самі не роблять, а може і не вміють - завжди шукають вінного в тому, що вони невдахі. Це раз. А по-друге, ти сам хоч раз щось органзіовзував? Шось такі як Лабода, які купу грошей на піар витрачають, такі стадіони, як Вакарчук не можуть зібрати, бо люди не дурні - разуміють де дійсно талант, а де..."поцілуй мене везде" Висоцькій, Бернес, тех не мали чотири актави в вакалі, але люди іх пісні до тепер слухають і співають.

Ф
Фан

В Україні безліч талановитих виконавців, але вони не "збирають стадіони", бо не замішані в підтримці майданутих ідей. Хто має гроші та контроль над інформаційним простором, той і визначає, кому "збирати стадіони", а кому ні. Ще раз проаналізуйте тексти гаркавого фронтмена і ви побачите що це нікудишня поезія. Понтів багато, а змісту нуль, попри те що він не співає "поцелуй меня везде".

ДЕ
до е44

тать іди пасулю аршуй, та слухай Бені Бенасі

Ф
ФАНУ

"На зеркало нечего пенять, коли рожа крива" - баснописец сказал. Если у тебя ума не хватает, чтобы умные тексты понимать, то при чём здесь Святослав??? Слушай типа "поцелуй меня везде - я ведь взрослая уже" - это для тебя.

ДФ
До фана

Тексти нікудишні????...вчитайся добре або прочитай слова.До чого тут піар? Самому слабо написати текст до пісні або музику та зібрати стадіони повні народу,де майже всі на пам'ять знають слова і підспівують?

Ф
Фан

Музика "Океана Ельзи" не погана, але тексти гаркавого виконавця нікудишні. Власне "на вкус и цвет...". В Україні є безліч талановитих гуртів і вокалісті, але їх не піарять, бо вони не майдпнуті.

Читайте також