Свідоцтво про народження маленькі мукачівці отримуватимуть прямо у пологовому будинку (ФОТО)

5
5

Урочиста церемонія вручення першого свідоцтва відбулась сьогодні у пологовому відділенні Мукачівської ЦРЛ.

Отримав свій перший документ новонароджений хлопчик, батьки якого переїхали ще весною 2014 року із тимчасово окупованого Луганська на Закарпатття. 

Це вже четверта дитина у сім'ї Літвінових, перша дівчинка народилась у Луганську, двійня - у Мукачеві, і хлопчик, який нещодавно народився у нашому місті. 

Батьки вважають, що процедура отримання свідоцтва вже у пологовому будинку - спростить багато клопотів для батьків після народження дитини. 

Вручила свідоцтво батькам начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач.

Mukachevo.net

Коментарі

О
олх

а йся біла уже з сан.станції поперли то вона тепер буде пити кров по другому етапу.там малі взятки вимагала а тепер по більше.Що у міськвиконкомі думаш шо найдеш лоха і вискочиш замуж?

ВЧ
в чому фігля...?

...дако знає сю "кухню" бо я лем 50 уе помню і кров здавати мусай ;) у 90тих...типирь як...буде?)

М
марко

ото чудо сталося, скоро Європу з Японією випередимо по борьбі с корупцією лим там де її майже не було, а кругом ще стало набагато гірше. Да, дійсно, раді сього стояло робити революції. !!!

Ю
юрко

НЕОДХОДЯ ОД КАССИ

1
123

Ну так то відразу видно, що четверта дитина в сім"ї - тато так професіонально тримає малого на останній фотці - стоячи вже малого треба тримати?????

Читайте також