Світлик розповів про підпал авто і назвав тих, хто міг це зробити

10
1

У ексклюзивному коментарі Mukachevo.net один з лідерів Ужгородського Євромайдану розповів про нічний інцидент.

- Близько 2 години ночі у мою машину кинули запалювальну суміш через переднє вікно. Першими вибігли сусіди – вони побачили вогонь і швидко його загасили, тому машина не згоріла повністю. Потім вони подзвонили мені. Після цього вже приїхала міліція, ДАІ, експерти. Вже відкрили кримінальну справу за навмисний підпал майна.

До цього прямих погроз мені не було, але було багато натяків ще з часів Майдану. Більше нема кого підозрювати, крім людей, кому я і наша команда перейшли дорогу. Зараз відбувається гучний конфлікт з магазином Корзо, люди звернулись до нас і ми їх підтримали. Від Маєрчика, який здійснює спроби захопити цей магазин, були заклики відійти від справи. Не виключено, що це він підпалив.

Також це міг вчинити хтось з керівництва міста, з відомої трійки Погорєлов-Волошин-Андріїв. З Волошиним у мене був відкритий конфлікт на одній з сесій міськради. Крім того, на кожній сесії ми блокуємо процес приватизації міського майна, що теж могло бути причиною. Також це міг бути депутат екс-регіонал Данч, який під прикриттям виділення землі для учасників АТО хотів забрати собі ділянки в місті, або депутат Бобіта, котрий голосував на сесії не своєю карткою і за це ми робили йому зауваження, - розповів Юрій Світлик.

Офіційні подробиці про підпал читайте у публікації Вночі в Ужгороді горіло авто євромайданівця Світлика (+ФОТО)

Mukachevo.net

Коментарі

М
майдауна

свитлика запалили.Давно пора боло.Палив урод Кийов,типирь го тоже палять.Як гавкнуав,так му ся одгавкнуло.Добройе начало.

Читайте також