Свій день відзначили працівники водного господарства

14
0

Святкового настрою додали і подарунки від Єдиного Центру

Сьогодні, 3 червня, в Ужгороді в обласному театрі ляльок зібралися працівники галузі водного господарства, аби відзначити своє професійне свято – День працівників водного господарства. Ця галузь у Закарпатті займає особливе місце – адже нашій області природою подаровано 20 тис. км річок та понад 400 млн. куб. м запасів підземних вод. Цього року працівники водного господарства запланували побудувати 27 км дамб та 15 км берегоукріплень.

Завітали на урочистості із нагоди професійного свята і представники обласної влади та активісти партії Єдиний Центр. Заступник голови облради Михайло Мартин від імені депутатського корпусу привітав винуватців свята та вручив найкращим працівникам іменні грамоти.

Не обійшлося на святі і без подарунків. Депутат обласної ради, голова Ужгородської організації Єдиного Центру Віктор Трикур від імені обласної організації партії та її голови – Івана Балоги, вручив районним колективам, а також найкращим їх працівникам особисто, цінні побутові подарунки. Загалом, на святі єдиноцентристи подарували водним господарникам корисні, і необхідні у побуті речі – кавоварки, електрочайники, праски та мікрохвильові печі. В цілому працівникам Облводгоспу та його підрозділів вручено 70 подарунків.

Загалом, відзначили гості свята, обласна влада і Облводгосп тісно співпрацюють один із одним. Яскравий результат цього – усі рішення, що пропонуються водними господарниками, підтримуються обласними депутатами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також