Свободівці просять правоохоронців зайнятися "мадярськими" паспортами (ФОТО)

12
33

Закарпатська «Свобода» звернулася до правоохоронних органів області – управління СБУ, МВСУ та прокуратури з вимогою здійснити перевірку щодо зафіксованого заклику до мешканців Іршави виготовляти угорські паспорти. Про це 22 лютого 2013 року повідомив голова Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Куцин.

Як розповів очільник закарпатських націоналістів, свободівці Іршави зафіксували факт відкритого пропагування подвійного громадянства, що заборонено Конституцією та чинним законодавством України.

«В Іршаві місцеві свободівці виявили розклеєні містом оголошення такого змісту: «Виготовлення мадярських паспортів громадянам України». Попри те, що на оголошенні не зазначено жодних контактів, не важко здогадатися, хто зацікавлений у тенденції поширення подвійного громадянства на Закарпатті.

Факт відкритої агітації за подвійне громадянство є порушенням Конституції та чинного законодавства України. Вкотре наголошуємо, що такі дії несуть відкриту загрозу суверенітету України», – наголосив Олег Куцин.
Закарпатська ОО ВО «Свобода» вимагає від правоохоронних органів Закарпатської області – управління СБУ, МВСУ  та прокуратури здійснити перевірку цього факту та дати йому правову оцінку.

Нагадаємо, перебуваючи на Закарпатті з робочим візитом народний депутат України свободівець Валерій Черняков чітко заявив, що видавання угорських паспортів, загрожує експансією Угорщини на суверенну територію України. Також він наголосив, що така проблема є притаманною для всіх прикордонних областей. Органи СБУ, мабуть, ще не отримали команди на реагування. 

Коментарі

В
василь

Куцин красава, стільки смороду, а йому по-х-р. Робить свою справу і не звертає на цих мосьок увагу.+100!!!

В
Вуйко

Введіть в гуглі слово угри мадяри...і почитайте шо вибє...думаю треба вам інетом учитися користуватися

ДВ
до Вуйка

Чому це Ви вирішили,що усім дописувачам коментарів Ви маєте вказувати,хто і як пише, так як Вам не подобається.У кожного є своя думка, і народ пише,що його болить.А вам якщо щось не так,то будь-ласка і не вказуйте. Вам ніхто не дав права називати когось мадяркою.Якщо Ви освічений,то маєте знати-що це угорка( угро-фінська група...) від слова угри.Вчіть більш досконаліше історію і не повчайте інших!

В
Вуйко

До Панни зі Львова Щодо того що я вирішую дуже помиляєтесь, а те що я тут коментую маю право висловити свою позицію. І у даній ситуації очевидним є те що ви проста провокаторка якій тільки віник і відро у руки...можна ще вінок чи косу на голову. Це все згідно з такими патріотичними переконаннями які тут висловлюєте До Anders Тут вроді інша тема обговорюється До ДО УСІХ Те що ви наполовину мадярка тут нікого не цікавить можете бути і молдаванкою наполовину. Позбавити права голосу думаю надто гучні лозунги відчувається настрій Свободи... заклик до насильства і ворожнечі.

ДУ
до усіх

Дуже добре,що Свобода потрапила до парламенту.Багато громадян України хотіли саме цього.Тому, як лише свободівці і довели,що не допустять того бесчинства,який був при старому парламенті.Регіоналів ніхто на місце не міг поставити.Подивіться, що за останні роки зробили з Україною донецькі?Ще мало? Уже і так їх брудні бандитські руки дісталися нашого Закарпаття.Пригледіли собі зелені Карпати та чисту екологію.От і сіють смуту в суспільстві.А що до подвійного чи потрійного громадянства- то моя особиста думка- я проти цього.Громадянство має бути одне і єдине.Я наполовину угорка, але я народилася, виросла і вивчилася в Україні і вважаю,що я є українкою!І право голосу маю мати тільки в Україні.При сьогоднішніх угорських паспортах українців-треба визначатися з громадянством.Якщо українці хочуть мати і громадянство Угорщини, тоді треба на законодавчому рівні позбавляти цих українців права голосу на виборах в Україні.Або, або.

1
123

Якби свобода це зробила у Криму,було б *очень слабо*.

W
Wolf

Спочатку розберіться з депутатами ВР, в декого з яких по три(!) громадянства, а людей не чіпайте бо для них то не роскіш-а необхідність!!!

В
Вася

Свобода розбирися з українськими паспортами

ПЗ
Пани зи Львова

У наших людей все с мозгами нормально и солнца хватит всем....за это нас и НАЗЫВАЮТ СОЛНЕЧНОЕ ЗАКАРПАТЬЕ!,

P
pista

«В Іршаві місцеві свободівці виявили розклеєні містом оголошення такого змісту: «Виготовлення мадярських паспортів громадянам України». Попри те, що на оголошенні не зазначено жодних контактів, не важко здогадатися, хто зацікавлений у тенденції поширення подвійного громадянства на Закарпатті то не свободовці друкують такі оголошення?

A
Anders

Вуйку. я корінний закарпатець. Але чому Ви так відверто не протистоїте балогам і регіонам, які роблять ще гірше нашому рідному краю, обкрадаючи його з ніг до голови?

ПЗ
Панна зі Львова

Щодо останнього речення я згідна. Ви уважно читали, що я НЕ ПІДТРИМУЮ погляди Свободи? Скоріш за все, що ні. Не всі зі Львова нацики, і досить жити стереотипами. Я ж не кажу, що на Закарпатті багато сонця, яке висушило його жителям сіру речовину в мозку.

ПЗ
панни зи Львова

Закарпатье- это многонациональный, с прекрасными и душевными людьми край!!!свои нацистские движения мутите у себя дома, не мешайте людям жить трудиться и дружить друг с другом!! Здесь вы никогда не найдете взаимопонимания!!

ПЗ
Панна зі Львова

до Вуйка: гадаю, Ви лише коментуєте тут на сайті, але в житті нічого не вирішуєте за порогом Вашого дому. Зрештою, Свобода не моя, до цієї політичної сили я ставлюсь негативно, якщо Вам це цікаво.

1
123

За таких йолопів,як цей куций,з опозиції скоро не останеться нічого.А регіоналам це і треба.

В
Вуйко

до Пані зі Льовова Вельмишановна пані дякуємо Вам за те що хвилюєтеся за нас так, але у своєму домі якось самі розберемося, а ваша Свобода у Львові хай хоч гола по-місту ходить. Та не в нас. Повірте тут є свої політичні сили які знають що робити.

ПЗ
Панна зі Львова

Притомні люди розуміють, що Свобода хіба псує повітря своїми екзальтованими вчинками. Хіба це не очевидно, на чию користь вона це робить? От ви там, на Закарпатті, лупитеся зі свободівцями, а всяке скотство донецько-київського розливу продовжують обкрадати вас далі. Ще не всі виноградники з хатами у вас відібрали?

В
Вуйко

Свободіці не лізте на Закарпаття!!!! Маєте свою драну Львівщину там і сидіть, а до нас не лізте. Маємо паспорти і будемо робити далі. Подивіться на своїх лідерів таких як Мірошниченко який показався на всю Україну своїми ганебними руйнуваннями памятників...і не тільки...похваліться що Ви зробили відколи ваша тушкована політична сила прийшла у парламент....ви збор клоунів...зарийтеся у Львові там і сидіть. Підеш у Львів якшо заговориш по-закарпатськи тебе можуть і необслужити наприклад у кафе, магазині. То чому ви до нас лізете ГЕТЬ ІЗ ЗАКАРПАТТЯ..!!!!!

Р
русин

Гнать эту сволоту надо из края..!!!!за перевал на хер!!!!

9
999

Свобода по свободівськи,Хто не з нами той проти нас.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

це куцин собі так робить антирейтинг? чужак хоче розказати як нам жити? та свобода сама виновата, для мене європа це "Свобода"! - а кончена свобода обмежити хоче мою свободу? партія сама хоть розуміє що хоче, чи просто жаба двить їх? україна не може вступити в ЄС, но громадяни по одному вступають.(москаль) куцину якщо не любиться хай їде в полтавську область там ця проблема не існує!

A
Anders

Зате нехай тут "регіони" бушують!

У
Ужгородець

Нехай ВО Свобода "працює" в східних областях україни, сюди нема чого лізти.

T
tedy

думаю у статуті сволоти є такий пункт: кандидати в члени партії обовязково мають мати справку про псіхічний розлад та бажано стояти на обліку у псих лікарні. при важких захворювань психіки має приоритетне право на керівні посади в партійній структурі.

П
патріот

Но шо опозиція, програєте ви з Куцином, була у вас одна кандидатура, нормальний чоловік, який міг щось зробити у облраді. А ви дурницями занимаєтеся, та людей дразните.

РЗ
Русин з Севлюша

поляки ідіт на хер удсить! ми туй скоро вернеме таможню з Чопа на перевали і будете нас цулювати у гузло за шенген візи! понятно!

~~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Куцин! Ты ИДИОТ!!!!

П
патріот

Указуй Куцине у Івано-Франківську, а не в Закарпаттю, ми якось самі справимось хто є хто.

П
патріот

Що боїтеся "Свободівці" що нам повернуть кордони які пересунула радянська влада? Читайте Сен-Жерменський мирний договір 1919, і зрозумієте чого люди хотять.

І
Іршавський

Нах пішов Куцин із свойов Во Сволотов! Я си зроблю не лим Мадярськоє гражданство а і Словацькоє, і якоє лим буду хотіти!

П
патріот

Хай розберуться у Львові з польськими паспортами, а не лізьте до нас, ми самі розберемося, і хто висунув цього Куцина, були ж нормальні люди в кандидити від опозиції, так ні треба галичан сюди...

В
Виборець

Хоч хтось може поставить того великого КМКСовся на місце, який на цьому величезні гроші заробляє. Чому Ковач знаходить у обласній раді і з ним з цього питання не розбираються може вже досить цьому всьому терпіти.

М
мадярка

козли свободівци!!!!!!!!!!!! більше закарпатья за них голосовати небуде,я це гарантуюююююююююююю

Читайте також