Свині, туші яких рахівчанин викинув на берег річки, загинули не від африканської чуми — ОДА (ФОТО)

6
6

Але, у Закарпатській ОДА розповідають, що тварини загинули через отруєння. Санепідеміологи взяли зразки для встановлення остаточної причини загибелі, яка буде відома найближчими днями.

Власника тварин вже встановили, це мешканець Рахова, який без необхідних дозволів розводив у домашніх умовах свиней на забій та продаж.

Після того, як 10 тварин загинуло, чоловік, не повідомивши про це місцеву владу, зібрав їх у вантажний мікроавтобус, відвіз на околицю Видричики й скинув на берег річки з 30-метрового урвища.

Виявлені туші спричинили чималий резонанс серед мешканців сусідніх сіл, пошуками фермера зайнялися правоохоронці.

Станом на сьогодні за рахунок фермера туші зібрали, спалили, а рештки закопали. 

Однак жодних ознак африканської чуми, як про це повідомили деякі інформаційні ресурси, немає. Зараз із власником тварин розбираються правоохоронці.

Коментарі

П
пікачу

до нижнього. що ти так закіпішував??? вроді писав комент на шутку. твої "чуства" не чіпав. і ти мені сразу "козле" і ... і чому сразу на ти перейшов? вроді стобов свині не пасім.

П
пікачу

верховинцу, іди у ванну, спусти пар...

ВВ
верховинці вонячі

Проблема з засеранням річок на верховині велика, бо кажда марга думать же мусорка то річка у котру мож метати усьо шо не треба на газдівстві... Пля я би їх нагодував тим шо мечуть у воду... Тварі мерські.

М
мля

дибілоід верховинський!!! собі под хижов най би поклав!!! а авк чудувуться а откуда то після паводку тілько мусора у річці!!! туй го маєш на рівному місті!!! каждий на верховині най укине у русло 1 фляшку тай уже маєш мусорку!!! безмозглі существа яких природа родила случайно!!! імбіцили!!! а ще пак треба їм помагати за то шо їх затопило через ЇХ же дурість!!!

П
пікачу

а цигаретликів і GPS маячків у свинях невиявили???? а в друг чекав паводка і готьів свиней у мадярах виловити)))))

Н
наруд

таких верховинців тупих треба садити і надовго!!! як мош викидати у річку трупи??? а пак кось най напєся тої води та стане каліков!!! розума вообще ниє!!!

Читайте також