Свинство за кермом: У Мукачеві водій припаркував свого джипа посеред парку (ФОТОФАКТ)

32
31

Порушення правил дорожнього руху та відверте хамство за кермом читачі Мукачево.net зафіксували у обідню пору понеділка, 12 серпня.

Посеред Депеш парку, що позаду художньої школи на зеленій зоні поблизу фонтану водій припаркував свій джип стального кольору Toyota Land Cruiser з виразними номерами. Ймовірно саме це і є, на думку водія, його алібі на таку поведінку.

Нагадаємо також, що днями у Мукачеві почали маркувати водіїв, які порушують правила паркування в місті, розміщуючи їм на лобове скло повідомлення "Я хам, паркуюся де і як хочу".

Коментарі

Е
Еколог

рокі хулі ти виєш , возьми шось тяжкоє у руки та й сам ріши вопрос , найшо де жаловатися

Р
Рокі

Люде добрі та цей виродок із завидова,вже десять років збирає дань з бідних людей, що добувають камінь в горі. В Доробратові та негрові.Іван ЧуМірко він от слова ЧУМА.так більш схоже . Русин кум його кришує. А тепер ВАрцаба теж йому дахує. Це жах 90-ті там непройшли. Головне він буцімто блатний,по понятіям говорить. А хто нехоче платити ?на того Цей "Блатний" мусорів викликає!Ось тобі і понятія!!! Там два шавки з негрова на нього працюють. коли цей безпредел закінчиться?ніхто не знає!!!!!!!на це ніхто уваги не звиртає! Той камінь у горі чуми завидівсько- підгорянськоіі там дітко посадив! От тепер він може більше як десяти років збирати слівки ! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ЦЕ! ДЕПУТАТИ,ТА ІНШІ !ХТО НЕ БАЙДУЖИЙ ДО НАШИХ ЛЮДЕЙ!ДОПОМОЖІТЬ ВІД ЦЬОГО виродка !!!!!!!!!! ЩО ЗНУЩАЄТЬСЯ З БІДНОГО ЛЮДСТВА!!!!!!!!!!!!!!

ГН
Голос народу

Ох вже інтелігенція кинулася на захист водія! Що не слово - жаргон з зони!

F
Fredy

Вот, піарщики балоганські, два дня думали, як свого боса від написаних ним звинувачень відмазати, і все таки придумали - неправильно припаркована машина. Це ж верх цинізму, афери вашого боса в порівняні з цим - дитячі витівки.)))

Щ
Щвенді

шренда,тобі не соромно, щоб бандюки таке в місті у тебе перед носом робили, а в принципі тобі - мусору таке ж сміття під ніс насере, а ти будеш істи і думати, що це манна небесна. Лошара, зірви пагони і іди туди де був у 2005

Ч
Чувак

Того тогО што раньше був лисий пак зализаний,під альпачіно закосив а тепер причоска називаеться на пизди проріз. Якщо чесно то він і є пизда просто стисняється сказати всім.Ну як не як бивший швагер медвідя віті марченкулиногоі кум русина екс начальника увд області. Зато так і поводиться . Кум кришує він газує. Хотів балогови шліфанути раніше той відмовився

N
Nonij

Тут факт парковки на лицо. А якщо, поруч, біля міліції будь-хто просто, тимчасово, припаркується, то водій міліцейского Пассата з пістолетом за тобою бігати буде, причому порушуючи як моральні, так і правові норми відносин. Це нормально. Тут його чомусь не видно. Це Держава у нас така.

Ю
Юрик

Чубірко Заєбісь пацан, шо пристали? 3,14дари!

А
аййаййай

упереджені, навіть на фото видно і інших, а мук нет видить лише скалку, а власне бревно ні! подивіться як паркуються біля художки та на площі друзі мук нета

*
*****

Бидло є бидло,хоч в яке авто б не поклало свою дупу!

М
Міліцішта

Де хоче , там паркує. Він у себе дома! Ще буде галичан вонячих слухати, де йому паркуватися!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

коли буде ЄЦ збирати партійну конференцію на площі миру, теж незабувайте зробити фото як паркуються "правидники"....

І
Іван

Останній комент точно коля чубірка брат писав

М
макс

суки йобані ви ся нич у жизни не добили сидите пиздите твари йобани де хоче там и стае ебав вин вас чортив йобаних

ПЕ
ПІПО ембер

Машину припаркували по всім правилам ДР,очевидці стверджують,що авто відтолкали на газон якісь накурені підлітки і почали знімати на телефон.

П
Простак

Рішається з хамами просто - "з неба" впала на машину СКЛЯНА баночка з НІТРОКРАСКОЮ. І все.

О
Олександр

Пак ко се ся узвав? ))))

ЛК
Лушпаку колі

у тому і діло на возєднання паркуватися не можна і через таких лушпаків як ти вулицю і перекрили

К
Коля

Щи лем вас не звідавим, тролів балоговьких де ся парковати:))) як Балога откриєул. Воз' єднання, та буд парковатися де мож, а дотіть де хочу:)))

М
МcMurphy

Після таких кадрів весь його електорат хочеться назвати лише -ІДІОТАМИ. Куда люди дивляться????

О
Олександр

Наразі чекаємо доки Іван Іванович виставить на своїй сторінці у фейсбуці квитанції, які затверджують чисто сердечну сплату штрафу за дане правопорушення. Може і у редакцію Мукачево.нет надіслати копії )))

Ч
читач

Хамству та вседозволеності не має меж! Притягнути до відповідальності власника джипа, не дивлячись хто він і що взагалі собою являє, оштрафувати, покарати і виставити в інтернет усі документи для загалу, що стосуються покарання даного водія по всій суворості закону.Перед законом усі рівні.

Е
Еколог

виглядає як саєчка начальнику міліції )))))))

М
Міліціштам

Посеред парку було би у фонтані)))))))) На другий раз коли коля або іван мало нюхнуть пороху))))))))))))))

М
Марія

Який сором. Такі у нас депутати сьогодні.

М
Міліцішта

Мало брешета бо не посеред парку. Балога слідить??? Тоже хоче шось приліпити на джіпа як Нюніну на десятку?

9
999

Введен запрет стоянки на газоне, то есть, за повреждение зеленых насаждений будут штрафовать не только органы благоустройства, но и ГАИ.И где эти гаишники или они герои только перед водителями старых жыгулей?А перед этим просто ссут .

А
Антон

И этот бык будет другим рассказывать как жить? Чмо

Ч
Читач

Іван Чубірко привіз долю Швенді за свого брата і чорні бізнеса

В
варошський

е та сесе Чубірко Коля, свій пацан

ЯВ
я всьо знаю

се машина Йвана ЧУбірка..того самого жуліка

Читайте також