Свинство за кермом: Водій на джипі заблокував перехрестя у центрі Мукачева (ФОТО)

16
16

Відверте хамство зафіксували наші читачі сьогодні, у понеділок, 28 жовтня близько 11 години ранку на перехресті вулиць Валенберга, Беляєва та Грушевського.

Водій джипу Тойота припаркував своє авто перпендикулярно до вулиці Валенберга, заблокувавши праву смугу (зелена стрілка) з вулиці Грушевського та ускладнивши поворот на вулицю Беляєва з вулиці Валенберга.

І це при тому, що за кілька метрів розташована одна з 3 облаштованих парковок у центрі міста "Стар".

Мукачево.net

Коментарі

Ж
Женя

Охуели пидарасы где хотят там и ставят гандоны хуй проедешь, таким пидарам скобы ставить на машину и штрафы по 600 евро как в германии и тогда они нахуй почуствуют

Р
Рома

На днях йшов біля мосту по зебрі, на мене мало не наїхала Audi A6 здаєтьс, чорного кольору, номери VIP - 1771. Таке бидло вішати треба!

М
місцевий

Трохи попереду, на тій же смузі, лише в звротному напрямі, на самому бордюрі часто стоїть припаркований чорний лексус, номер 0333, хоч поруч парковка міська. Це теж власниця стрийських делікатесів, по сусідству з аптекою. То думаю закони для усіх рівні і дотримуватися ПДР мають усі, без винятку!

1
123

Там ще шкоду на трутуарі видко, між іншим)

М
Микола

Если верить нашим философам, человек отличается от других живых существ умением смеяться.

Е
ЕКО

Я часто проїжджаю це перехрестя саме у час пік - зранку на роботу, на обід іт.д. і можу сказати, що цей придурок на тойоті часто там "паркується", і якщо на даному фото все ще досить мирно виглядає, але коли перехрестя загружене , то хочеться йому просто колеса попробивати!

W
ww

Таким хамам треба колеса різати.Для них ніякого закона і правил не має.Це даїшники не бачать бо вони всі повязані.Подивіться, що робиться на вул.Пушкіна перед колом і біля кооп.технікума.

М
Місний

До Мукачівця.Треба уважніше читати.Я писав що він порушив ПДР (зупинка і стоянка)і не правий.

ДU
ДО Ujo

Туксон,то не того чувака що здає приміщення!!!

М
Мукачівець

До Місного Ви пане почитайте правила дорожнього руху. Біля пішохідного переходу ставити авто ЗАБОРОНЕНО. Це повязано із тим, що авто, які оминають припаркований автомобіль можуть не помітити пішохода за ним.

U
Ujo

Туксон не Васюти, а свата його.Тойота ця чувака, що свою будівлю в аренду Приватбанку поруч здає. Треба ставити капкани на колеса і буде Ок

М
Місний

Ви ліпше хлопці з Мукачево.нет.замість фотькати машини по серед білого дня,пройдіться з фотоапаратом вечером по улицях вариша та увидьте де не світять фонарі,наприклад на в.К.-Карого де Тужанський часто ходить.І напишіть про то,а не про якийсь будар,шо перешкоджає комусь рух.

М
Місний

А чим він ускладнив поворот на Беляєва?Та по ваших же фото видко,шо нічим.Якби прямо їхав у якийсь дуфорт то ще ясно,а так...Єдно шо порушив то стоянку(зупинку) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків і всьо.Ясно шо він неправий,но не заблокував там нич.

2
2343

Так там же його аптека(Васюти), за баблом приїздить!

Р
Редакція

Надсилайте на нашу редакційну скриньку фото, ми обов'язково опублікуємо.

В
Водій

Шановна редакція!!!!! Чого ви жодного разу не сфотграфуєте як на тому самому місці регулярно паркується Hyundai Tucson головного лікаря Васюти?????!!!!!!!!!! Я згідний, що цей джип порушив, але журналісти повинні бути обєктивними!!

Читайте також