Сильна злива перетворила вулицю закарпатського села на річку (ВІДЕО)

23
10

Декілька годин тому, негода пронеслася Іршавщиною.

Так, в селі Дубрівка Іршавського району, сильна злива затопила центральну вулицю села.

Як розповідають місцеві мешканці та повідомляє видання Irshava News, дощ був такої сили, що стічна канава не справлялася з великою кількістю опадів.

Пропонуємо подивитися відео зняте із затопленого села.

Коментарі

М
Майдаун

Всі @бануті майдауни повлізали,як черваки!

М
Майдаун

Троцкій, на дівок у вишиванці я і не позирав.Позирав лем на хлопців у вишиванках, а они ня копкали за то шо я не тої орієнтації. З тих пор я такий злий на всих ге фрас фальоватий.

М
Майдаун

Троцкій,на дівок у вишиванці я і не позирав.Бо в мою молодость дівки були цивілізовані і вбиралися по моді. Карл,14:04,вишиванка то символ злиднів,тупості,бандитизму,злодійства,нетрібности. Символ сих уроду,што захватили власть послі майдауна,а дуракам нав’язують шароварщину і вишиванку! До них,я особисто,любив вишиванку де вона доречна була,звичайно.Но послі сього найв’язування і прикриття,я її ненавиджу! В порядку ярки,каналізація,дороги,фабрики,заводи...то результат роботи розумних державницьких людей.А хуторянщина і бандершня,то неваловшний тупиковий прошарок.

Т
Троцкій

А по правді правильно про водостоки. Кладуть новий асфальт, але косорукі майстри. Після дощу вся дорога у воді. Ясен пень, такий асфальт через рік весь злізе. А потім плачуть, де наші дороги ..

Т
Троцкій

Майдауну дівка у вишиванці відмовила колись. От його і ковбасить від вишиванок.

М
майдаунови

На счот ярків - зачот! Написавись усьо правильно. Карл, но причому туй вишиванка??? Пишуть чилядники із Закарпаття. А ти тицяш свою ФОБІЮ куди треба і куди не треба.

М
Майдаун

В селах мавуть бути прочищені ярки(ливневі каналізації),но в сьому селі я з пяними цімборами спеціально їх позасипали.

М
Майдаун

Правдорубе,дебіл тя справив недоноска.Тупаку,в селах мавуть бути прочищені ярки(ливневі каналізації),але де вам хуторянам годно і в копоню прийти.Ви з свинями вічно жили,но зато у вишиванках!

ПД
Правдоруб до iDiota "F"

А в якому українському сели ти марго вонячо видів "каналізації"??? но ти недоносок кончений...

F
F

НО І ЯКИЙ ВИВОД . СИЛЯНИ ЯК ПІСЛЯ ТАКИХ ДОЩІВ ВАМ БУДУТЬ ДОРОГИ ДЕ СУТЬ ВОДООТЛИВИ ВОДОСТЬОКИ ЛИВНЕВІ КАНАЛІЗАЦІЇ ???

Читайте також