Сильні духом і фізично

8
0

Минулого тижня вшанували закарпатських спортсменів з обмеженими можливостями

Днями в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшли змагання спортсменів із обмеженими можливостями, присвячені Міжнародному дню інвалідів.

А перед турніром відбулися урочисті вшанування атлетів, які, незважаючи на фізичні вади, прославляють нашу область і державу, даючи приклад всім іншим людям. Зокрема, українські параолімпійці на останніх літніх іграх, що відбулися цього літа в столиці Китаю Пекіні, посіли четверте місце в неофіційному командному заліку.

Спортсменів привітали зі святом представники управління сім’ї молоді та спорту Закарпатської ОДА, закарпатського відділення Національного олімпійського комітету України, обласної організації партії Єдиний Центр.

Від імені голови закарпатського Єдиного Центру Івана Балоги депутат міськради Ужгорода, член міської організації Єдиного Центру Ярослава Гасинець вручила грошові нагороди 35 кращим атлетам краю й побажала їм зберігати оптимізм і надалі прославляти Закарпаття й державу.

Як зазначив керівник секретаріату Закарпатської обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба, спортивні змагання для людей із обмеженими фізичними можливостями, що проходять в краї під патронатом Єдиного Центру, стають на Закарпатті вже доброю традицією. Це дозволяє спортсменам­інвалідам інтегруватися до суспільного життя, відчути свою корисність і потрібність, не залишатися наодинці з життєвими проблемами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також