Сильні сторони та поширені проблеми Subaru Impreza

52
0

У 1992 році відбувся випуск моделі Impreza, виробництвом якої займається японський бренд Subaru.

У 1995 році саме на цьому автомобілі вдалося перемогти на чемпіонаті світу з ралі, в результаті чого він став більш популярним та поширеним. Спортивні авто Subaru Impreza продовжують залишатися актуальними й сьогодні, а багато хто замислюється про покупку цих моделей. Щоб полегшити вибір, саме час ознайомитися з їхніми головними перевагами та поширеними проблемами, що виникають під час експлуатації.

Основні переваги Subaru Impreza

Існує низка причин, чому вищеописана модель стала настільки популярною. Мова йде про:

  • Хорошу керованість. Саме цей критерій є найважливішим, коли оцінюється якість автомобіля. Японському бренду вдалося створити «слухняну» машину, яка досить легко контролюється та здійснює необхідні маневри.
  • Повний привод. Ще одна «візитна картка» цієї моделі, що забезпечує відмінне зчеплення з дорогою незалежно від погоди. Так, у зимовий час автомобіль точно не застрягне у снігу, а влітку після дощу не загрузне у бруді.
  • Підвіску. У цій моделі авто використовується підвіска, яка забезпечує плавний хід, захищає від зайвих вібрацій та стрибків на ямах. Дозволяє легко долати будь-які перешкоди під час руху.
  • Якість складання. Японські автомобілі завжди славилися своїм високим рівнем надійності. Imreza не стала винятком. Окремої уваги заслуговують хороші показники безпеки й плавне перемикання коробки передач.
  • Потужний двигун. Переважній більшості автомобілів середнього класу для розгону до 100 км/год необхідно 8-12 секунд, тоді як Subaru Impreza досягає такої швидкості за 6-7 секунд.

Які проблеми можуть виникнути під час експлуатації Subaru Impreza?

Одна з найпоширеніших проблем пов'язана з радіаторами, а саме, течією рідини, що охолоджує, через конструктивні особливості цієї запчастини. Для вирішення цієї проблеми потрібно буде замінити радіатор та обов'язково промивати його раз на рік.

Також нерідко несправності виникають в електричній рульовій рейці, що супроводжується настирливим звуком. Для усунення проблеми потрібно буде змінювати деталь.

Природне зношування нерідко призводить до несправностей віскомуфти, внаслідок чого вона перестає працювати. Вирішення залишається аналогічним попереднім проблемам – заміна.

Власники Імпрези іноді скаржаться на гул заднього редуктора. Це відбувається через старіння мастила у ньому. Для продовження життя цього вузла деталь потрібно змінювати приблизно кожні 30 тисяч пробігу.

Subaru Impreza підкуповує своїми незаперечними перевагами, але в той же час необхідно не забувати про проблеми, які часто виникають під час експлуатації даного авто. Ознайомившись із цією інформацією, вам буде набагато легше ухвалити рішення про купівлю даної моделі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також