Силовиків під Закарпатською ОДА тримають на холоді цілодобово і не годують

24
22

Про це розповіли самі міліціянти не на камеру. Хлопці не проявляють жодної агресії, але мусять виконувати наказ.

Одну групу привезли до ОДА ще о 9 ранку в суботу, 25 січня. Стоятимуть до 9 ранку неділі, 26 січня. На запитання, чи годували, хлопець тільки знизав плечима.

Іншу групу привезли о 6 вечора в суботу. Стоятимуть до 6 вечора неділі. На запитання, чи годували, хлопець відповів: "Хіба що снігом".

Грітися у будівлю ОДА також не пускають, двері зачинені.

Мукачево.net

Коментарі

А
Александр

Ребята, накормите их, дайте им чаю горячего, можно так чтоб никто не видел, жалко же парней.

Д
Даринці

Правильно, Вперед іди годуй і друзів своїх приводь. Всі на майдан!!! Янукович уже не президент. Президент у нас вже путін із намісником Медведчуком. Догралися - просиджуючи диван перед телевізором. Від Вас залежить Ваш завтрашній день. Не будьте байдужі. Наша доля в наших руках! ВСІ НА МАЙДАН!!! НА ВІЧЕ. ПОЧАТОК О 14-00.

П
ПЕНСИОНЕРУ

надо было вытащить хер и застрелиться..

П
пенсіонер

Закарпаття завжди як маріонєтки продажні вагаються!!!Недавно був у Києві і мене питають ти звідки?Я кажу з Закарпаття, а шо.А кажуть, то звідти звідки Шуфрич і Гайдош продажні, і мені стало ганьба, я не знав що казати.

Д
Даринка

Жалко, що поряд з цими хлопцями ходять такі бездушні ужгородці. Нехай кожний подумає, що на місці цих хлопців міг опинитись їх чоловік, батько чи син. Якщо в ужгородців є щось у душі, то могли б тим міліціонерам принести хоч варенної картоплі у мундирах з горячим чаем, а не дивитись із вікон і та машин, як ті цілу добу під снігом, мерзуть холодні.

Д1
для 123

Не закликай до захоплення, не провокуй ситауцію. Надіюсь тебе вже шукають.

ДУ
для учителя

а хіба ж ті самі русини не вважають себе українцями?

У
Учитель

Визнання Революцією корінного народу – русинів – цілком змінило б картину. Хоча б тому, що неприйняття тиранії, МЕТОДІВ ЗАХВАТУ ВЛАДИ ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ, як і того, що ця влада повністю зруйнувала вертикаль демократичного суспільства, підмінивши Конституцію, ввела ручне управління парламенту виключно "сім’єю" Януковича – все це викликає спротив діючій владі та викликає великі симпатії Русинів до Української національної революції. Адже самі русини розуміють: приєднання України до Європейського співтовариства (хоча б декларація про наміри!) МАЛА СТАТИ НАЙБІЛЬШ ЗНАЧУЩОЮ ПОДІЄЮ В ІСТОРІЇ РУСИНІВ ЗА ОСТАННІ 70 РОКІВ!!!!

У
Учитель

Правда очі коле? тому будемо розказувати казки? У ситуації розгоряння Української національної революції самі ж революціонери не залишили для національних меншин гарантованої ніші. На Підкарпатській Русі немає кому висловлювати українські національні почуття, хоча б тому, що тут проживають 850 тис. русинів та 170 тис. угорців, ще 70 тисяч представників інших національностей та лише 160 тисяч етнічних українців (прибульців після 1945 року!). Визнання Революцією корінного народу – русинів – цілком змінило б картину. Хоча б тому, що неприйняття тиранії, МЕТОДІВ ЗАХВАТУ ВЛАДИ ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ, як і того, що ця влада повністю зруйнувала вертикаль демократичного суспільства, підмінивши Конституцію, ввела ручне управління парламенту виключно "сім’єю" Януковича – все це викликає спротив діючій владі та викликає великі симпатії Русинів до Української національної революції. Адже самі русини розуміють: приєднання України до Європейського співтовариства (хоча б декларація про наміри!) МАЛА СТА

to Мирослава

який приклад? він звільнився ще два роки тому

М
Мирослава

"...але мусять виконувати наказ." хто сказав що мусять? Беріть приклад http://www.youtube.com/watch?v=XBrNu__7blc

Р
робiн

хлопцiчи не хочете сала з часничком.

НП
не переживайте

завтра Ледида сам захопить ОДА лиш шукае кандидатуру ко то на себе возьме, хлопам стремно.А менти якщо срочники то частина в Ужгороді, голодні не останутся.Остальних псох не чкода.

П
партизан

Роздіти і пустити коридором ганьби так, як вони роблять у Києві, ще й й копаша дати!!!Кажуть то москальський почерк, коли розділи хлопця і фотографувалися,так робили у Чечні.

ДС
Джузеппе Сульфаро

Люди які навіть не всіють гамотно писати. намагаються вирішувати долю країни.... каламбур

K
KokoSahnnel

ПР розтопиться як весняній сніг.... А сонечко не за горами. А хлопців треба на кормити, вони того ніколи не забудуть!

Д
Дід

Порядний газда свою худобу кормить, а ригоанали своїх псів сутками на морозі голодних держать.

F
fox

КАКИЕ ВЫСОКОИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНИЫЕ ПОЛЕТЫ. а НА СЧЕТ ТОГО, КОРМЯТ ПАРНЕЙ ИЛИ НЕТ, ТАК ВЫ ЗА НИХ НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ. ИЛИ ВАМ НЕ ХВАТИЛО ЕДЫ И ВЫ ОГОЛОДАВШИ РЕШИЛИ САМИ ПОПРОСИТЬ? ЕСЛИ У ВАС ЕСТЬ ЧТО-ТО ЧЕЛОВЕЧЕСКОЕ, ТОГДА ПРЕДЛОЖИТЕ МИЛИЦИОНЕРАМ. ХОТЬ ОНИ СТОЯТ ЗА ВЛАСТЬ, ВЫ ЖЕ должны понимать,что они за Украину и за Закарпатье. мирно стоят. никто не обзывает митингующих

1
123

Та захопіть вже нарешті, не ганьбіть область, це ганьба Західної України та синя пляма на її карті. Скажете "ми не сякі як ототі галичани фошисти"? - Тоді ви не такі, як волиняни, вінничани, черкащани, чернігівчани... це не три області бунтують, бунтує половина України! То ж захопіть, не ставте нас в один ряд з даунєцкай нечистю. Інакше прийде бандерівська армія і рознесе і наших мусаров, і продажну опозицію, і ригоанальне керівництво.

Ф
Фатів

да треба б їм принести Чаю і Бутіків а то хлопців теж жалко принесіть їм Ужгородці тім болія такі події тепер творятьця шо хлопці то запомнять шо як їм приносили мирні люди чаю і бутербродів і десь они вас спомнять чи добрим ділом чи словом

М
Микола

Чому їх керівники не організують обігрів особового складу у приміщенні УМВС? А щодо харчування, то Майдан міг би чай зробити та кілька бутіків нормальних їм запропонувати, хлопці стоять місцеві, життя довге й люди завжди пам'ятатимуть ці події.

П
Правда

Правда про Події в Україні ONLINE: “Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch “Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch “UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу http://ukrstream.tv/ ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!

Читайте також