Силовики розповіли про "чорну касу", яку вилучили у ході спецоперації на Закарпатті

9
5

Мова йде про обшуки у фігурантів справи про організацію так званого приватного кордону, головним фігурантом якої є Аттіла Горват, відомий на прізвисько "Докі".

– Було вилучено понад $100 тис. у фігурантів, близько 10 тис. євро, близько 217 тис. грн, 161 тис. угорських форинтів, наркотичні засоби канабіс, зброю, боєприпаси для неї, гранати, документи щодо відчуження земельних ділянок, – офіційно прозвітував сьогодні на брифінгу в Києві військовий прокурор Західного регіону Наріман Сулейманов.

На цій же прес-конференції він офіційно повідомив про взяття під варту самого ж Аттіли Горвата, про що наше видання інформувало відразу ж після рішення львівського суду.

Водночас, за інформацією нашої редакції, йдеться не про одну, а відразу кілька кримінальних справ.

Далі – сюжет 5 телеканалу з прямою мовою військового прокурора. Також радимо переглянути розслідування, хто такий "Докі" і як він став власником приватного кордону на Закарпатті

Також радимо вам переглянути наші публікації про те, що таке приватний кордон і як він утворився на Закарпатті:


Коментарі

А
Адвокат

Я вже думав що на другий рік уповідят кулько там гроши бьло.

Д
думаю

грошей було більше, видно такой бійцям видали преміальні

П
пуп

истинная правда!тот,кто "честно"каждый месяц возит в Киев по чемодану зеленых,тот не страдает.а тут жадность фраера сгубила...но это не означает,что он сядет...замнут!

I
Ivz

Аттила (он же,видимо, Акелла, который промахнулся) - не делился, приехали от Авакова мудакова ребята и заставили поделиться? 100 штук баксов - это что за копейки вы там задекларировали? весь прикол в чем, Аттила и дальше будет делать что делал))) просто в Киев больше деньге С УВАЖЕНИЕМ отдаст) и вся история этих историй от рукожопых коррупционеров от Порошка.

ІГ
Інспектор Голубка )

військовий прокурор Західного регіону Наріман Сулейманов ибн Абу Зейд Абдуррахма?н ибн Мухаммад аль-Ха?драми Хальдун. Вун наш, чистокровний Русин ))))

Читайте також