Силовики затримали під словацьким кордоном двох донечан без документів, але з планом дій

11
16

Жителі Донецької області намагалися проскочити "зеленкою" державний кордон до Словаччини.

Під час вихідних днів прикордонникам Чопського загону у двох випадках затримати трьох чоловіків, які намагались незаконно перейти державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу.

Так, учора прикордонники відділу «Ужгород» у ході реалізації спланованих заходів  виявили та затримали двох осіб. Вони намагалися у незаконний спосіб потрапити до Словаччини.

Документів при собі порушники не мали, однак пояснили, що вони громадяни України, 1975 та 1963 років народження, проживають у Донецькій області, інформують у ДПСУ.

Вчора закарпатцю не вдалося перемістити квадрокоптером в Угорщину 32 блоки сигарет

Коментарі

З
Закарпатец

НАГАДУЮ КОРОТКУ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ 5 грудня 1991 р геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! ......... 201? р - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе ........ко! НАЗРІВАЄ ПИТАННЯ - ЧИ ВСЕ В ПОРЯДКУ З МЕНТАЛЬНОЇ ФУНКЦІЄЮ НАЦІЇ???

В
васил

ти тормоз кончений

З
Закарпатец

я знаю чем пахнет ширинка ботоксного карлика

В
Василь

Краще б "силовики" спрацювали на випередження і припинили антиконституційний озброєний переворот в центрі Києва ще на етапі задуму: і Крим залишився б нашим і війни на Сході не було б,як не було б біженців і взагалі - масової смертності населення України в результаті різкого падіння життєвого рівня: один тільки рагуль-побегушнік Гелетей чого стОит народам України(я вже скромно мовчу про рагуля-побегушніка Яценюка...)! Однак "силовики" відчайдушно хоробрі тільки тоді,коли перед ними - свідомо слабкі й беззахисні: це результат 25-ти річного негативного кадрового відбору: "силовикiв" ОПГ"Селюки при владі" набирала "під себе" ... ось і "маємо те,що маємо"(бандит i просто рагуль ЭльКравчук)

Т
Тормоз

Куда бегут? Зачем бегут? Путин обещал вернуть на Донбасс обратно спиж..е заводы. Работы там будет море. Можно там деньги заколачивать будет и без оружия.

Д2
до 22:48

Кашпировский ждет тебя и твоего идола . Пообещал вылечить за один сеанс . Деньги за работу обещал отдать голодующим шахтерам .

З
Закарпатец

Порошенко витягує з моря золоту рибку. Вона на нього уважно дивиться. Запитує: - Ти хто старче? - Порошенко, президент Украiни - Тодi краще засмаж.

З
Закарпатец

- Скажіть, а що, кордон на замку? Прикордонник: - На замку! А то сам би давно пішов...

З
Закарпатец

Сидять два Мукачівця на лавочці, п'ють пиво. Один іншому говорить: - Слухай, але ж у нас така ситуація в країні, що піднеси сірник і все вибухне! Другий дивиться на першого і прорікає: - Сірник у ж@пi не горить...

З
Закарпатец

УКРОПЫ.. Камасутру перевели на украинский язык... Получилось опять про голодомор, Путина и оккупацию!

М
михайло

А шо третій утік? Бо написано шо хотіли затримати трьох чоловіків, а чи то був не чоловік?

1
111

100%

Д1
до 123

Ниє ни русскаго міра , ни скрєпів . Їм биз разниці де жити . Коріня ни мавуть . Любоє дириво із слабим куріньом вітер убалять , губить . Ото они починавуть і утікати . Нищасний бідний народ . Из Київом ни бідовали , но покликали до себе беспредел . Тяжко жити пуд властив " твою м@ть" , завто і побежали .

Д
да

коли силовики-бувша міліція заберає паспорта з якими документами можуть бути люди

Д
до

з украіни тікавуть всі хто може а не в україну курс доллара прикрасний ліпший в європі

1
123

Чого це раптом тікають із русскага міра і скрепів?)

Читайте також