Символ "відкритості" нової влади: у будівлі Закарпатської ОДА з'явилися турнікети (ФОТО)

3
14

Вперше за 84 роки у будівлі Закарпатської ОДА з'явилися турнікети. Фотографію "символу відкритості нової влади" зробив Андрій Андрусяк.

Як повідомляють у Facebook-спільноті, Save Uzhhorod, що окрім того, що Закарпатську ОДА перетворено на "режимний об'єкт" ці турнікети зіпсували унікальну пам'ятку міжвоєнного модернізму.

Ще кілька місяців тому у цій будівлі проводилися концерти та виставки в атріумі, будівля була привітною для відвідувачів та відкритою для туристів.

За власною інформацією Mukachevo.net вартість "тимчасових" турнікетів понад 170 тис грн.

— Ця будівля була створена для людей, збудована за часи найбільш демократичної влади в Європі. Вона завжди мала відкритий доступ для громадян, навіть в часи Радянського Союзу. І саме зараз, з приходом нового губернатора часів незалежної України, шляхом нищення автентичних поверхонь, влада закривається від людей. Зараз вона стає схожою на режимний об'єкт — не вистачає колючого дроту та автоматників, — зазначають у Facebook-спільноті, Save Uzhhorod.

У свою чергу в Закарпатській ОДА коментуючи встановлення турнікетів додали, що металева конструкція не закриває прохід, а звужує його, щоб кожен проходив температурний скринінг, який на час карантину є обов’язковим.

— Рішення про тимчасову організацію пропускного режиму приймали в.о. голови Закарпатської ОДА Олексія Гетманенка та голова облради Михайло Рівіс. 7 квітня вони підписали спільне розпорядження. Керівники посилалися на епідаварію, коли COVID-19 були інфіковані 10 працівників державної установи, — розповідають в ОДА.

Нагадаємо, 23 червня президент Зеленський призначив головою Закарпатської ОДА СБУшника Олексія Петрова.

Коментарі

Т
Троцкій

Вибраний людями білий Голобродько не схвалює. Хоча його втиху замкнули в підземній темниці, а нами править двійник чорний Зеленські.

Д
Доктор

Йолопи, то на час карантину в втановили.

Д
дідо

тот сейвужгород то є зборище гнид у вишиванках, які лем красти і брехати знавуть, кончені уроди.

Ю
Ю

Капiталiстична дерьмократiя -що можна гаспадам , того не можна рабам !!! Такi закони капiталiстичного жанру, нерабы!

Д
Дідо

Полный звіздєц, такого з часів Масарика не було! І це ви називаєте перемогою демократії? Ну якщо так, то Слава Україні!

S
strijko

Нигде не пишіть ош то є губернатор . В Україні не існує губерній . Ниська кось себе губернатором хоче назвати , а позавтра комусь у Київі залепашить царьом ся звати .Дись колись казав кось думай-ТЕ , копоньов .

Z
Zoltan

Почти такое уже было. Не помню, или Балога или Хаваши руковидил крайом?

ВК
Во как!

кгбісти звикли до закритості. Сексоти тільки радіють - що їх пропустять (по дзвінку чи ксіви чи ...) - а інших нет! А взгляд на всіх зверху! А гордість за себе перед іншими яка! А ти простак без ксіви чи дзівнка чи .... - дивись на нас проходящих ч\з турнікет - і "млей". Нічего с совка не змінилось - шкода.

Л
Лоці

Мукачево нет, чому ви в останньому рядку пишете, що 23 червня призначили губернатора петрова

Ю
Ю

В де ваша дерьмократiя, нераби шароварнi !! При ссср були турнiкети ?

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=flnsSLySVx4 про СС и Нюрнбергский трибунал

1
1

В кінці 90-х в будівлю на площі Народній 4, можна було потрапити лише пред’явивши паспорт. Дані якого записував у журнал черговий міліціонер і обов’язково треба було вказати куди і до кого направляєшся. А Ратушняк,мер Ужгорода,взагалі закрив 2 поверх міської адміністрації і відкривав його лише раз чи два у місяць,мотивуючи,що мерії треба не лише вислуховувати,а і реагувати на звернення. Якось так.Це на рахунок,що вперше за 84 роки установлений пропускний режим.

P
porohobot

помню, с каким шумом резали (ляшко и компания) забор президента януковича, а потом отгрохали порошенка ойой какой!

РМ
Розум має бути

Черговий халіф на час, думає, швиденько нахапає і поки через турнікети прорвуться, втече. Як ті варяги вже осточортіли.

Читайте також