Синоптики розповіли, чи загрожує Закарпаттю "румунський циклон" (ФОТО)

19
3

Негода, яка вирувала вчора у Румунії, забрала життя 8 людей, ще 70 отримали різного роду травми.

За словами синоптика Наталії Діденко, на щастя, циклон вже за межами України і не загрожує її території. 

Однак, циклон з Румунії загрожує частині Польщі, Білорусі, Литві та Латвії.

- Ще раз. Циклон - вже за межами України. Його видно ось на цих свіжих фото з космосу. Сьогодні може бути непереливки частині Польщі, Білорусі, Литві, Латвії та навколобалтійському району. Тобто, зливи, грози, штормовий вітер. У нас максимум, що може бути - поривчастий, до сильного, вітер у західних областях та на півночі України, - пише синоптик у своєму Facebook. 

Вчора, до речі, шквальний вітер повалив дерева в 4-х районах Закарпаття, подекуди фіксували підтоплення дворогосподарств. А у сусідній Румунії буревій забрав життя 8 людей.

Коментарі

*
*****

Женя просто хотів,щоб до нього додому прийшли з погнозом)))

ДЖ
До Жені

Синоптики якраз і прогнозували ще зранку негоду ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЧНЕ ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ Шторм НЯ: Дата і час випуску: 17.09.2017 07:15 В найближчу годину, вранці та вдень 17-го вересня у західних та центральних районах Закарпатської області, по м. Ужгород очікуються грози, місцями: зливи, шквалисте посилення вітру 18-23 м/с. Дата і час випуску: 17.09.2017 19:27 У зв'язку з проходженням фронтального розділу по Рахівському районі зберігається шквалисте посилення вітру 20-25 м/с, пориви 30 м/с з поступовим зміщенням на Чернівецьку та Івано-Франківську область.

Ж
Женя

Де ці "синоптики" були, коли негода насувалася на Закарпаття? Поназивали себе синоптиками, а по факту нич не роблять, лем з мадярів погоду дивляться. Вот і вся закарпатська метеорологія. Коли над варишем у 6 годин прошлися чорні хвари на великій швидкості - нико не попереджав. А через дві-три години ми мали констатацію факту "негоди" на Закарпатті. Тому закономірне питання, де були ці сіноптеги?

Читайте також