Синьо-жовтий стяг, з яким співав Вакарчук, залишився у Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

4
10

На вчорашньому концерті Святослав Вакарчук радо виконав пісню з національним прапором на плечах.

Прийняв він прапор від одного з шанувальників, що поцілив ним Вакарчукові прямо у руки. Патріотом та водночас прихильником творчості «Океану Ельзи» виявився мукачівець Микола Бойчук. 

Мукачево.net вдалося дотелефонуватися до хлопця. Він каже, що радий тому, що Святослав виконав пісню «Я не здамся без бою» саме з його прапором.

«Цей прапор я возив з собою, як талісман на EURO 2012 до Києва та Львова, а також на фестиваль молодіжної електронної музики Godskitchen. Тому для мене він особливий» - каже Коля. 

Також, хлопець запевняє, що прапор сьогодні знову у нього, а Святослав Вакарчук одразу після концерту подякую і віддав його господареві.   

Більше про концерт "Мукачево скликає друзів" читайте за посиланням.

Коментарі

H
http://vk.com/kolangel

Ладно..пох . короче..Дествительно чуть загнался.. Удачи.

.
.

http://vk.com/kolangel Дааа чувак....Тебя что, кто то оскорбил, ты прям расплакался, в грудь себя бьешь, да я, да я. Э же такі люди - ты как 15 летняя девочка...Гляди обидели его. Все такие серьезные, приколоться нельзя. И че ты вообще оправдываешься...? Вообщем ладно, всеравно х...ня эта виртуальнная беседа. к 40 годам седой будешь, злой, и дерганный. Ах да, в следующем сообщении напиши "Я по крайней мере, не скрываюсь как некоторые за точечками и звездочками, я весь такой, прямо пишу свое имя". Еще раз приподнимешь себе ЧСВ. Аривидерчи!

А
А

Коля, успокойся уже.на ображених шкафи падають...

H
http://vk.com/kolangel

І на останок про піар..Я відіграв та організува стільки дискотек шо ти ще за все життя стільки не проходив(проходила)і не одноразово брав участь в організації концертних програм..Так шо мені піару хватає.А я за ним і не тянусь.Для мене кредо це бути людиною і поважати один одного незалежно чим би людина не займалась.Так шо нетреба таке писати.Ато я бачу шо ти ніколи не бачив(бачила)концерти Окена Ельзи або ВВ,або рейви в інших містах.там не лише з прапорами приходять...Я Я РАДИЙ ШО ХОЧ Я ВЗЯВ.(там вроді ще пару було)

H
http://vk.com/kolangel

Доречі..Якби Вакарчук не хотів тоб прапор не брав..Відео я тоже не просив знімаи нікого,тай тут не просив шоб мене друкували..

H
http://vk.com/kolangel

Бля ну є ж такі люди які перевернуть всьо ,тільки шоб херню нагнати..

H
http://vk.com/kolangel

а жаба давить то вискочи на сцену.може і про тебе шось напишуть..якшо тобі треба піару...Мені його не треба..Все сталось спонтанно і классно....слідуючий раз принеси 10 прапорів може і тебе замітять.. :)))

H
http://vk.com/kolangel

Це точно хто написав такий хто мене знає..А ще більше завидує..я не піарюсь.і я не домовлявся нізким шоб так сталось.А якшо сталось...то чесно кажучи я радий..Міг або могла і ти проявити ініціативу на концерті.Я проявив..і радий цьому..Я ПРИЙШОВ НА КОНЦЕРТ ВІДПОЧИВАТИ І ВІДІРВАТИСЬ ПІД УЛЮБЛЕНУ ГРУППУ .. І недумав шо так буде.Піару мені не треба..Я недумаю шо через одну цю сторінку більш стану популярний...Ті кому треба ітак мене знають...Смішно..я знав шо так хтось напише.так шо мені далеко пох.. шо ти думаєш.

.
.

Коля не піарся за чужий рахунок!!!!=)

H
http://vk.com/kolangel

Хах..Та мій прапор відомий :) Дякую..

Читайте також