Сьогодні голова Закарпатської ОДА відзначає 50-річчя

8
1

з цієї нагоди колеги по роботі привітали ювіляра

У понеділок, 24 листопада, голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші святкує 50-річчя від дня народження. З цієї нагоди колеги по роботі привітали ювіляра, побажали йому відкривати нові сторінки життя, радісних подій і добрих справ. Текст привітання розміщено на офіційному сайті Закарпатської ОДА, - інформує кореспондент ZAXID.NET

`Все своє життя Ви присвятили служінню людям: на педагогічній ниві сіяли зерна знань і добра в серця дітей і вже не один рік Ви - біля управлінського керма області. Ваш широкий діапазон знань та інтересів, працьовитість і відданість справі, організаторські здібності, тверда життєва позиція здобули визнання й повагу. Нехай же Ваш життєвий рубіж відкриє нові сторінки життя, наповнить його радісними подіями і добрими справами в ім’я нашого рідного краю!

Хай і надалі чаша Вашого життя по вінця повниться добром, любов’ю і теплом. Щастя Вам і здоров’я на многая і благая літ! Божого Вам благословення!`, — йдеться у привітанні.

Нагадаємо, голову Закарпатської обласної державної адміністрації Олега Гаваші Указом Президента України Віктора Ющенка від 21 листопада нагороджено орденом `За заслуги` III ступеня. Такої відзнаки керівник Закарпаття удостоєний `за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Закарпатської області, багаторічну сумлінну працю`, - йдеться в тексті Указу, який розміщено на офіційному сайті Президента України.

Голова Закарпатської ОДА є одним із п’яти губернаторів-`старожилів` України.

7 жовтня минуло три роки з часу його призначення на посаду.

За 31 рік загального трудового стажу і понад 10 років державної служби Олег Гаваші зробив кар’єру від вчителя математики, директора школи, голови РДА, першого заступника голови ОДА і до голови Закарпатської обласної адміністрації.



Коментарі

ПМ
патріот мукачева

щастя здоровя та нових успіхів на благо закарпаття та мукачева

Читайте також