Сьогодні голова Закарпатської ОДА вирішував проблеми краян

10
1

під час особистого прийому громадян

Сьогодні, у вівторок, 6 травня, відбувся прийом громадян головою облдержадміністрації Олегом Гаваші. Цього разу по допомогу до керівника краю звернулося більше 10 заявників. В основному люди просили посприяти у вирішенні житлових проблем та надати матеріальну допомогу.

Так, ужгородка просила сприяння у реструктуризації боргу за житло. Від православної громади звернулася жінка, яка просила допомогти виділити земельну ділянку в селі Астей для будівництва каплиці.

Батьки двох всиновлених дітей просили допомогти вирішити деякі проблемні питання. Голова облдержадміністрації доручив службі у справах дітей допомогти цій сім’ї.

Жінка з Ужгорода, яка є інвалідом, просила допомогти придбати новий слуховий апарат. Старому апарату вже понад 15 років. Того ж дня проблему жінки було вирішено.

Разом з тим, зверталися й такі заявники, проблеми яких можливо вирішити лише через суд, тому їм було надано відповідні роз’яснення, повідомили з управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Q
qqq

А в остальное время он чем занимается?

Читайте також