Сьогодні на озері під Мукачевом відбудеться Open Air Deep Dance

31
17

7-го серпня на Кленовецькому озері пройде вечірка під відкритим небом для cправжніх тусовщиків та людей, які люблять музику і літо.

За словами організаторів, Deep Dance - це проект для тих, хто готовий забути про спокій і з головою зануритися в особливу атмосферу Європейського саунду. Також вони обіцяють бездоганне звучання улюблених TECH & DEEP ритмів в рамках DEEPDANCE вечірки.

Танцювальний майданчик буде розташований на великій критій "палубі", де можна буде насолоджуватися не тільки музикою, а й свіжим повітрям, коктейлями, дівчатами, хлопцями.

Список діджеїв, які виступлять на Open Air Deep Dance:

> Key M aka Kiril Mixer (Київ) - резидент столичних клубів FORSAGE & SAXON, Radio Intense.
> A-La Trick
> Denya
> Dynamic
> Sergio G
> Sly

Як дістатися: з центра Мукачева, центральна зупинка (біля кафе Старий Град) на  Open Air Deep Dance буде відправлятись маршрутне таксі (білий мерседес спрінтер АО  08-85 АС), яке буде їздити в обидві сторони, що дає Вам можливість без проблем добратись на місце події, і назад.

Адреса: Мукачівський район, Кленовецькі озера

Довідка: 095-726-34-34

Старт о 22:00.

Mukachevo.net

Коментарі

V
VD

Для Добрый. Повторяю ще раз, ми там були 7-го числа і нам сподобалось!!!! Тому що, попса яка грає в кожному клубі, майже з однаковим плейлистом нас не цікавить. Захід був крутий, і проходив в крутому місці: природа, гори, озеро, свіже повітря...., що може бути краще в літній період на Закарпатті !?!? Під час проведення заходу діяв Face Control Організатори подумали про трансфер з Мукачева, і назад (за що їм великий респект) Судячи по твоєму менталітету, раджу сидіти дома і дивитись Криве дзеркало, або Петросяна...., після чого можеш росписати яка це крута програма, а всі інше фуйня.

Д
Добрый

Рад! От чистого сердца рад! Всё прошло хорошо и "слава богу". Моя мысль была несколько иной. Ничего личного, а просто взгляд со стороны. Вот это всё напыщенное позёрство и дешовый закос под иностранщину. Это настолько убого и примитивно, что и слов не подобрать. Сельская вечеринка - Deep dance! Дешёвая маршрутка - суперэкспресс! Массовик затейник - Ди джей! Совхозный ставок - Кленовецкие озёра! (Балатон отдыхает) Ну полная маргинальная дешня. Ну... некуда ниже. Некуда. Я б этого рекламшика ( ну который писал объяву) - выгнал нахрен не задумываясь. И редактора, который это утвердил - фтопку! И редактора, который это разместил - фтопку! И для VD! Вот я - Добрый! Ясно и понятно. А чё за VD? Видеодетектор? ВидеоДебил? Короче, неведомая и непонятная фуйня. Понаставят импортных букав и тащатся от своей крутости. Уровень - селюка! Да уж поставь WC - все поймут и репу парить не надо!

V
VD

Скільки багато грязі росписано і не правдивої інформації . Були вчора там, залишились задоволені, основна аудиторія була з Мукачева, сільських там не було. Формат мироприємства , точно не для силюків.

Т
тібі

правдоруб не говори дурноє . флоня до тих озер не має нич , начинав з петром , але потім бізнесінтереси розійшлися , нашо торгувати наркотов кіть мош продати 20 бочок пива і без всяких проблем , свіжий воздух добра погода приходьте відпочивайте і не говоріть дурноє

П-
Правдоруб - Доброму.

Ти правий на всі 100 % що там буде НАРКОТА!!! БО - організатор колишня "шістка" покійного "Геши" - "ФЛОНя", він же ТУРІС Іван Андрійович, 03 жовтня 1962 року народження трудова діяльність якого розпочалася в 1079 році вступом до лав КУШТАНОВИЦЬКОГО ОЗУ (організоване злочинне угруповання) у якому він був головним сетенером у покійного Токаря та займався постачанням повій у країни Західної Європи. Серед мукачівський пацанів повагою не користується, сутенери всюду рахуються ЧМОшниками, навіть серед представників криміналу. Отримавши за гроші освіту цей ДЕБИЛ так себе і НЕ ЗНАЙШОВ у нормальному житті, й надалі займаєтся курвами та наркотою.

Д
Добрый

Ну капец как интересно:"Открытый воздух глубокий танец"! Ди джеи - доставляют.Кликух импортных понабрали и всё - жизнь удалась!Европа!!!!!!!!!! Клиновецкие озёра! Поцталом. Короче - жесть,хадкор,ад и израиль! Клиновецких коров и мелкий скот на глушняк валить будут! И да! По ходу без ширева там точно нечего делать. Быдловечеринка - тянемся к прекрасному!

R
Rita

Із муримухів чай будуть роздавати- непропустіть це буде за сприяння

В
Василь

Deep Dance- Бикота Рулить.

1
123

а воєнком буде?

Х
Хуйня

через дощ не перенесуть?

Т
трлоь

забули додати Open Air Deep Dance "Рогами вперед"

В
Вариш

Нись бикота рулить:)!!!

О
Ого

Рибу не перепужайте і не потровіть блюванинов.

5
5

і бухі бики будуть,накурені до беспамятства))за сприяння андрійка балоги,забули дописати))у нас даже потята серуть з дозволу і за сприяння))

R
Romari0

"...можна буде насолоджуватися не тільки музикою, а й свіжим повітрям, коктейлями, дівчатами, хлопцями."

ДГ
До Грегорин

море

Г
Грегорин

А наркотики будуть ?)))

Читайте також