Сьогодні на Закарпатті застосовуватимуть І та ІІ черги графіків аварійних відключень

40
11

Також в області діятимуть погодинні відключення електроенергії.

Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

Черги графіків аварійних відключень можна подивитись за посиланням.

Інформацію про застосування погодинних відключень у Вашому населеному пункті дивіться тут.

Такі обмеження зумовлені вчорашніми масованими ударами ворога по об'єктах критичної інфраструктури в різних регіонах країни. Краян просять поставитися з розумінням до тимчасових труднощів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
катя

Чому графік відключення світла не переробляється кожного дня а виключають світло в одних і тих же будинках постійно в один час

Б
Б.

Ну як треба то треба, людина може це перебути. І всі мають ставитись до цього нормально. Ми маємо ще радіти що ракети над нами не літають! А це мелоч і треба об'єднуватися за ради перемоги!!!

М
Мукачевка

Навіщо складається графік, якщо його не дотримаються? Щоб що ?

Я
Я

Три зари на день вимикати ?(((( жіти малі в хаті ((( ще й води не має ...хто там такий розумний графіки складав ?? Зовсім не по графіку вимивають ((( яке порозуміння?

Н
Нік

Верхній Коропець, нема світла з 06:00-14:00, 16:00-19:40 и о 22:00 знову нема и до сих пір. Чотири години світла, це жарт такий? а шо за черги, перепрошую?!

С
Сергей

З шостої ранку по сей час не є світла з глузду з’їхали?

1
123

По 12 годин виключати світло! Не можна щось придумати ???? по 3-4 год виключати по черзі, а не в одних є світло , а інші цілими днями сидять без світла. Ви ж самі настропичуєте людей проти влади . Якщо б розумно все це робили люди б не були такі обозлені на вас і всіх!!!!!!!!!!

Я
Я

Интересные очереди друзья, по 10 часов без света.

М
Мукачівець

В графіку з 13 до 16 години. По факту з 6-ої дотепер електроенергія відсутня ! Ви , що там €б@нулися ??? Вже 9 -ть годин без електрики !

7
77

В селах барбово макарьово від 5годин рана нема !!

М
Марік

Най Мер закриє усі розважальні центри в Мукачеві та але скільки буде економії .Скільки світла тягнуть усякі спортзали ,тепер можна без того і прожити ,а дома діти малі ,старики хворі ,а бікі ходять там та сидять у теплі та тіпа они занимавуться .Безпорядок у цій державі нигда не кончиться

Читайте також