Сьогодні не вийшов черговий номер "Мукачівської Ратуші"

12
8

Головний редактор газети Микола Рішко повідомив, що "...нині стоїть питання про припинення її існування через брак коштів у міській казні".

Шанувальники «Ратуші» запитували у четвер свою газету в кіосках, але її не було в продажу. Чому? Як нам стало відомо, готовий номер газети відмовилася друкувати Мукачівська міська друкарня через борги видання за минулий і нинішній роки. З вересня 2012 року по вересень 2013 року, тобто за 1 рік,  газета отримала фінансування з міського бюджету лише на 23 тисячі гривень, хоч на обов’язкові платежі (зарплата 3 журналістів, друк газети, податки) їй потрібно в рік 156 тисяч гривень. І все одно газета виходила.

Хоч «Мукачівська Ратуша» за 4 роки свого існування посіла достойну нішу в мас-медійному просторі не тільки Мукачева, але і краю, її передплачують не тільки в місті і районі, але і в багатьох населених пунктах області, її було відзначено і нагороджено як одну з кращих газет Закарпаття, нині стоїть питання про припинення її існування через брак коштів у міській казні. Коментарі зайві.

Коментарі

КН
Коментарі не зайві

Газета повинна бути вкрай потрібна мерії, як засіб зв"язку з громадою. Як її утримати- потрібно думати. Як зробити цікавішою--дозволити публікувати альтернативні, кратичні,але об"єктивні думки. Залучайте гроші підприємств, меценатів, активніше розповсюджуйте, а не просто здавайте в пару кіосків для продажі і т.д. А мож зробити її міськрайонною і взагалі,- об"днати мерію з РДА і вивільнити кошти на потреби громад. Об"єднали ж міліціштів і все нормально, нико даже не замітив.

2
2

І добре, що перестала існувати. Цю газету змушували добровільно-примусово передплачувати.

БГ
баба Галя

БВІ ау спасіть газету її навіть нагороджували

Ч
читач

Як на мене газета ніколи не була цікавою.Передрук із інших видань та матеріал черпався суто із інформації мерії.Не знаю чи її хтось передплачував?

М
мукачівець

Краще вулиці полатайте за ці гроші.

В
варош

жодна газета не має права існувати за кошти громади (без згоди самої громади). державна преса - це абсурд. сам роблю, сам пишу, сам себе хвалю. тьху.

1
1

и слава богу-негазета а говно жидкое

КЗ
коментари зайви

перший раз чую про таку)

Читайте також