Сьогодні обиратимуть запобіжний захід дівчині, яка на Porsche Cayenne влетіла у Ford

11
2

Про це зазначили Mukachevo.net в Ужгородському міськрайонному суді.

Так, засідання на якому обиратимуть міру запобіжного заходу заплановано на 11:30 годину. Наразі свалявчанку затримано у порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, за інформацією правоохоронців 21-річна мешканка Сваляви керуючи «Porsche Cayenne» виїхала на зустрічну смугу де зіткнулась з Ford Focus, в якому й перебував чоловік.

Водій Форду у важкому стані. У 32-річного чоловіка діагностовані множинні розломи черепа, забій внутрішніх органів та численні переломи.

Закарпатські журналісти аналізуючи фотографії зроблені з місця аварії на вулиці Слов’янській в Ужгороді, виявили, що водійка Porsche використовувала заглушки для ременів безпеки.

Коментарі

АК
А коли?

А янукович все таки був менший злодій в порівнянні з мегазлодієм порошенком, янукович пенсіонерів необкрадав, крадія пенсій ганебного петра порошенка судити і з конфіскацією награбленного майна і коштів садити падлюку порошенка довічно на НАРИ!!!!!!!! зеля-балабол САДЖАТИ парашенка з бандою коли будеш? А за пустий базар перед Народом відповідатимеш як брехлива с*ка! Хрячисько петько парашенко фуйло лалала..........парашенка на нари!. зеля непосадиш петька то петько посадить тебе!

П
пенсіонери

а причина в дтп одна- це обкрадені ганебним петьком порошенком пенсії на які неможливо нормально прожити і лікуватися пенсіонерам!!! треба повертати до реального прожиткового мінімуму пенсії і небудуть так часто гинути від безгрошівя пенсіонери як тепер а пенсійно-крадучу скотиняку хряка-пе тька парашенка садити на нари довічно з конфіскацією ннаграбованного ним в народу!!!

Читайте також