Сьогодні підтвердилась смерть зниклого в зоні АТО закарпатця - Білак Василя

13
9

Про це написав на сторінці у Фейсбук координатор Руху підтримки закарпатських військових Михайло Роман.

"Страшна звістка знову сколихнула Виноградівщину. Сьогодні підтвердилась загибель Нашого земляка - Білак Василя В'ячеславовича, який зник 09.02.2015 року. Орієнтовно тіло Нашого ГЕРОЯ завтра прибуде на Закарпаття. Плануємо гідно зустріти та колоною автомобілів супроводити до рідної домівки. Про час зустрічі та збору буде повідомлено пізніше. Всіх небайдужих просимо приєднатися, та віддати шану полеглому ГЕРОЮ!", написав Михайло Роман.

Коментарі

З
Закарпатец

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ

V
Vjcrbx

до Даун Бас у меня уьорщица получает 30000т.р так что не пиздите и к Медвепут такой лажи как вы делаете и показываете просто бред сивой кобылы Фейк голимый!!!!

Ч
ЧИТАЧ

СПИ СИНКУ СПОКІЙНО! СЛАВА ГЕРОЮ!

Б
безус

Неосовок помирає, забираючи життя найкращих синів Української нації.

1
123

і влада говорить що у Дебальцеві не було котла. Кожень день на Закарпатті звітка про померлих в АТО.

Д
Донбассу

звали "русский мир" в Донбасс !??? Вот и бегом потом в рашку дернули от этого мира, а разгребать ребятам ценой своей жизни. Исчезни лучше и не учи нас тут жить. Слава Герою ! Слава Украине !

Б
безус

Донбас це Українська земля а не ваша як вам здається. Бажаєш жити в росії, пез питань тебе ніхто не тримає. Саме ти накликав війну і путінські війська на Донецькі землі.

Я
Я

Вічна память нашому Герою! співчуття рідним та близьким!

ГН
герої не вмирають!

Спи спокійно!

Читайте також