Сьогодні попрощаються з Героєм Віталієм Постолакі. В Ужгороді оголошено День жалоби

14
2

Майора Віталія Постолакі для поховання на рідній землі вчора літаком доставили в Ужгород.

Попрощатися з Героєм ужгородці зможуть 12 березня, біля Закарпатського обласного муздрамтеатру з 12.30 год. Панахида 14 00.

Віталій Постолакі загинув під Дебальцевим ще 12 лютого, проте тіло ужгородця потрапило до терористів, опізнати майора вдалося в морзі 4-ї лікарні Дніпропетровська лише 10 березня.

А також, відповідно до розпорядження міського голови Ужгорода, у зв'язку з вшануванням пам'яті Віталія Постолакі, сьогодні, 12 березня оголошено днем жалоби.

Коментарі

ДА
до А-445

Орфографія у вас просто чудесна. У різному краю Закарпаття є свій діалект. Такого діалекту як ви написали я не чув. Виходить що ви живите десь у глушині, а сьогодні спустилися в Варош до секонд-хенду, а після сіли за електронну обчислювальну машину та ввели адрес "мукачево.нет" і написали свій "висер". В такому випадку я можу сказати що повертайтесь у свою глушину їжте галушки. Звісно ви можете бути тролем, або у вас проблеми з головою - в принципі всі тролі мають проблему з головою, не поважають людей. Якщо ви троль то по вашому почерку можна сказати що у вас генетичні відхилення, до речі ці відхилення передалися від ваших батьків - скоріше все ви дитина п'яного зачаття. В такому випадку я вам раджу піти до психіатра, а також тимчасово зробити собі вазектомію, щоб не було біомусора. Після повного одужання зможете повністю насолодитись нормальним життям. Звісно якщо психіатр не допоможе тоді на жаль потрібно вам зробити кастрацію. На все добре, не хворійте!!!

A
A-445

Уже доста того чулувика. Што то за героя? Лем за нього чути. Хотив боювати- дистав, што заслужив. Сут люде, што билше заслужат на повагу.

Читайте також