Сьогодні про гори сміття у центрі Берегова дізнається вся країна (ФОТО)

11
8

Місцева влада звинувачує у всьому Держказначейство та уряд Азарова.

Держказначейство досі не перерахувало кошти, призначені на прибирання сміття на рахунок підприємства "Біо-Берег", що відповідає за чистоту міста Берегово. Відповідно, у місті накопичується сміття, яке ніхто не вивозить.

Директор приватного підприємства Микола Якимець обіцяв продовжити прибирання міста в борг до 11 листопада, сподіваючись, що гроші таки будуть перераховані. Однак цього не сталося. Наразі загальний борг вже становить понад 160 тис. грн., а працівникам вже 5 місяців не виплачують зарплату. Отже, працювати просто нікому. 

Як повідомляють наші читачі, подібна ситуація нині відбувається по всій країні - Держказначейство отримало наказ не видавати бюджетні гроші з Києва. Тому подібну ситуацію можна очікувати у багатьох містах. Таким чином уряд Азарова намагається якось впоратися в ручному режимі з ситуацією, що склалася з бюджетом України.

Що буде далі - невідомо. Якщо гроші, що знаходяться на рахунках і далі будуть затримувати більшість міст країни потопатимуть у побутових відходах. Як планують вирішити ситуацію у Берегові - сьогодні дивіться у новинах на телеканалі "Інтер", знімальна група якого сьогодні готує репортаж на цю тему.
 

Коментарі

1
147

Хоче АВЕ залізти і у берегово

Н
Надія

таке враження, що вперше бачите звичайне побутове сміття в урнах, які не призначені для цього! ще й собачки винні, що воно на землі опинилося... може, руки потрібно повикручувати тим, хто викидує своє домашнє сміття в центрі міста, на узбережжі канави Верке, та по різних участках центральних вулиць міста.

Т
Тибі

може це фотошоп, бо вчора у Берегові було чисто як в больниці?

НД
ну да

Когда собачки лапками переворачивают мусорку, так все и вываливается. Ну да 007 прав, со всех сторон один и тот же мусор, лень что ли еще найти что то и сфоткать ?

I
Istvan

Неплатоспроможність = дефолт держави.

0
007

Одна урна в 3D.Видно,що фотограф-профі,фотькав з усіх боків,нехватає знизу.По цьому видно,що все це заказне.

I
ISTVAN

Бо народу єден чорт, головноє що у хаті у них =піко белло=. ОСОБЕННО У БЕРЕГОВІ ,ДЕ ВИБИРАЮТЬ ВИКЛЮЧНО РЕГІОНАЛІВ,ТАК ВАМ І ТРЕБА! Обіцяли много, а дали фігу з боксом.

СО
Супруненко Олег

Я б додав до всього цього свинство наших людей. Ну, бачиш ти, що не прибирають - так якого біса пхаєш то сміття в урну? Зверніть увагу - в урнах в центрі міста цілі мішки зі сміттям, а не окремі папірці чи недопалки. А на набережній Верке взагалі повний аут: http://www.mukachevo.net/ua/News/view/82980-Берегівчани-виявилися-неготовими-до-культури-поводження-із-сміттям-ФОТО

Читайте також