Сьогодні у Берегові дегустуватимуть страви французької кухні

2
3

Це буде другий вечір європейської кухні в місті. Перший був присвячений італійській кухні.

Кулінарний вечір пройде у ресторані Chizay. МАЛА ГОРА, де підготували ексклюзивне дегустаційне меню.

– Ми підготували для вас такі страви: паштет з гусячої печінки, салат Нісуаз, салат з гусячою печінкою, французький цибулевий суп, жульєн з курчати та грибів, гусячу грудка з яблуками, ніжну яловичина з картоплею гратен, персик "Мельба" та пиріг з маскарпоне та грушею "Малібу", – кажуть у ресторані.

Забронювати столик можна за телефоном 0956489644. Ресторан розташований на околицях Берегова, фактично серед виноградників.

Коментарі

С
Сергій

Класна ідея і класний ресторан! Робимо турне по Закарпатью, Берегове на завершення. Без сумніву, Мала гора - гордість і окраса вашого міста і області. Ми пішаємось тим, що така краса є в нашій країні, що люди роблять свою справу із повагою до гостів. Компанія з Хмельницького, 6 дорослих, 3 дітей. Дякуємо Закарпатцям за те, що вони без політиків є Європою.

З
Закарпатець

Середземноморська стала італійською, кельтська - французькою, кавказька - грузинською. А карпатська кухня - стала закарпатською. Це історія їжі а не крадіжка інших кухонь понад 80 відсотків закарпатської кухні - це не мадярська. Мадяри ще за Уралом сиділи в норах коли тут вже кипіла робота на кухні: даки, ломбарди, авари, кельти, гіпіди, морави, болгари, хорвати.... потім мадяри украли кухню від османів і змішали її зі словянською так із чорби вийшов бограч, а з трделніка кюртош-колач.

Ф
Француз

Итальянская, французская, грузинская... кухня - это понятно! Закарпатская??? наполеончики - путины маломерные вы какие то, что- добавили в венгерскую кухню по своей тупости и бедности вместо козьева овечье молоко и сразу - великая ЗАКАРПАТСКАЯ кухня ???? Бедный бо дурный, а дурный бо бедный умом!

Читайте також