Сьогодні у Києві попрощалися із загиблим керівництвом МВС (ФОТО, ВІДЕО)

18
0

Церемонія прощання відбулась в "Українському домі" у Києві.

Сьогодні зранку, 21 січня, у Києві люди зібралися, щоб попрощатися із керівництвом Міністерства внутрішніх справ України та держслужбовцями Національної поліції, які загинули в авіакатастрофі в Броварах.

Йдеться про міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, його першого заступника Євгенія Єніна, державного секретаря МВС Юрія Лубковича, заступника керівника патронатної служби МВС Тетяну Шутяк, начальника управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Михайла Павлушко, старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Андрія Маринченко та провідного інспектора Департаменту комунікації МВС Миколу Анацького.

У центрі столиці перекрили деякі вулиці. Хрещатик буде перекритий до завершення церемонії прощання. В Українському домі зібралися родичі і друзі загиблих. Поруч перебували психологи ДСНС.

Участь у церемонії прощання взяли президент Володимир Зеленський з дружиною, прем’єр Денис Шмигаль та інші посадовці.

З боку Європейської площі вишикувалася черга співробітників МВС, з боку Хрещатика були встановлені "рамки" для проходу в "Український дім" киян, які хочуть попрощатися із загиблим керівництвом МВС, люди вишикувалися в чергу завдовжки півкілометра, несли квіти.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також